Sziasztok!
Vasárnap érkeztem haza. Pályadíjak: Szerbia: 330/240/730/190; Macedónia: 50/60/50. Sok helyen láttunk rendőröket, de minket nem állítottak meg. Macedóniában belépéskor kaptunk egy kártyát, amit visszafele jövet elvettek. Nagysáp-Neo Pori 13 óra volt az út, de visszafele a magyar határon szerbia felé kb 5 km-es kocsisor állt. Gondolom nekik hosszabb lesz az útjuk.
Szia cserrobi,
Boldog szülinapot.
Újra itthon
Lassan nekem is csomagolnom kell, bár igen-igen lassan
Szia Ettika!
Nagyon szépen köszönöm.Igen sajna itthon,de 9-én megyek tovább nyaralni
Ne várd a nyaralást mert nagyon hamer el fog telni Én már tudom.
Üdv:Robi
Hát csak Keszthelyre megyek egymagam 10 napra aztán agusztusba 2 hétre és szeptemberbe Prága Rövigen ennyi.
Nei Poriba biztos meg fog a fiad gyógyulni a jó sós levegőtől De az biztos hogy nem egy kellemes műtét sajna.
Hát ebben a sós levegőben reménykedek az asztmája és allergiája miatt.
Azért esett a választásunk Nei Porira, mert ott a hegy is a tiszta levegőhöz.
Már várjuk.
Hát csak Keszthelyre megyek egymagam 10 napra aztán agusztusba 2 hétre és szeptemberbe Prága Rövigen ennyi.
Nei Poriba biztos meg fog a fiad gyógyulni a jó sós levegőtől De az biztos hogy nem egy kellemes műtét sajna.
Szia Robi!!!!
Még haza sem értél, de már mész is tovább.....?
Te aztán tudsz élni!!!!!!
Üdv újra itthon!!!! Gondolom nem is kell kérdeznem, hogy rendesen kiáztattad magad, volt bőven sör és a homok sem törte a talpad
túlságosan??????
Kedves Andi!
Ha nem élvezed ki minden percét az életnek akkor minek is élni
Igen a nyaralás az tuti jó volt és a Nei Poriba a HELLASZ-os találka az meg fenomenális.
Jó volt a nicknevekhez csatolni most már egy két arcot.
Gabiéknál a vendégszeretet isteni és remélem még fogunk ott találkozni velük
A homok az fincsi volt és meleg a sör pedig isteni és hideg.Tehát minden megy volt adva a jó nyaralás reményéhez:P .
Kedves Andi!
Ha nem élvezed ki minden percét az életnek akkor minek is élni
Igen a nyaralás az tuti jó volt és a Nei Poriba a HELLASZ-os találka az meg fenomenális.
Jó volt a nicknevekhez csatolni most már egy két arcot.
Gabiéknál a vendégszeretet isteni és remélem még fogunk ott találkozni velük
A homok az fincsi volt és meleg a sör pedig isteni és hideg.Tehát minden megy volt adva a jó nyaralás reményéhez:P .
Üdv:Robi
Örülök, hogy nagyon jól sikerült...remélem jövőre már nekem is!!!!!
Lehet, hogy sikerül végre nekem is csatlakozni egy jó pofa sörre a Hellasz imádókhoz.!!!!
Aki kocsival megy Neo Poriba, ki lehet kerülni a fizetőkaput. Odafele le kell menni a pályáról Leptokária irányába, majd a kereszteződésnél Skotina irányába. Az autópálya mellett fog haladni az út, majd az EKO benzinkútnál vissza lehet menni a pályára. Nem lehet eltéveszteni, mert a fizetőkaput fogjuk látni, hogy mikor hagyjuk el. Visszafele a Skotia és Neo Panteleimonas leágazás után még egy kicsit tovább megyünk és közvetlenül az EKO kútnál jobb le a pályáról. Itt kétfele ágazik az út, de egy irányba. Itt a felső jobb oldali utat válasszuk, ami átmegy az alsó út felett. Itt vigyázzunk, mert ez egy mellékút és sorban jönnek a Stop táblák. Leptokária irányában haladunk, jobb oldalunkon fut a saúti sín. Az út végén balra, jobbra, balra, majd jobbra Leptokária irányában. Csak kimondva tűnik bonyolultnak. És itt már meg is látjuk a pályára visszavezető utat.