#1553802011-01-26 14:30:43 Válasz a #155328. hsz-ra
Szia!
Ti kizártatok valamit a listából?
Mi is ugyanezen az időponton Paraliába jutottunk, pedig szigetre jobb lett volna
Egy héttel korábban akartunk menni, de szombaton /kiállítás idején/ már nem volt rá hely.
Mondjuk az tetszett, hogy mikor megérkeztünk is tudtunk még tengerezni, meg mikor indultunk haza, akkor is az egész de. a mienk volt.
#1553852011-01-26 17:22:42 Válasz a #155378. hsz-ra
Csatlakozom: én is Apollon -párti vagyok. Az árai meg szerintem jók, nagyon sok utazási iroda csak a szállást kínálja annyiért, mint ők busszal együtt!!! És az apartmanok is jók, amit eddig nekünk képen mutattak, illetve szóban elmondtak, az a valóságnak megfelelt.
Hát én a Grand Tours árait sokkal jobbnak találom idén mint az Apollon árait.. Megvan a tavalyi katalógusok is.. Van ahol 10 ezerrel emeltek.. De mindenhol volt emelés jó pár ezerrel...
Ha ugyanúgy szeptember végén mennénk ugyanoda mint tavaly, akkor alig változott az ár az Apollonnál. De időpontot kellett változtatnunk, június közepére vannak jó áraik, de ahol a gyerekkedvezmény érvényesíthető, ott lényegesen magasabbak. Minden attól függ, hogy kinek mi az igénye. Én is szeretem az Apollont. De annyi felé kell alkalmazkodnunk, gyerekkedvezmény legyen 2+1 fős, ne menjünk ugyanoda vissza, meg még sorolhatnám. Sok-sok körülmény miatt megyünk idén mással máshova.
Akkor lehet mindenki más katalógust lobogtat Mindegy a lényeg, hogy mindenki minél előbb megtalálja a neki és pénztárcájának legmegfelelőbb utazást és akárki akár mit mond akkor is a legjobb az Apollon, nem hiába járok velük 2001 óta és az utóbbi 4 évbe kétszer is annyira elpofátlanodtam, hogy 1x1 hét 1x2 hét bár tavaly egybetettem és bátorkodtam 3 hetet engedélyezni egy huzamba magamnak is
"Cipész maradjon a kaptafánál"
Ne feledjük, ami olcsó az nem biztos, hogy mindig a legjobb. Én rápillantottam, csak úgy kíváncsiságból, nem látom annyira olcsóbbnak Nekem amúgy is 2001 óta megvan a törzsutazási irodám, semmi pénzért nem változtatnék nekem ők a garancia, nem véletlen irántuk a hűségem
#1555002011-01-29 13:33:01 Válasz a #155492. hsz-ra
Sziasztok!
Én sem látom különösképpen olcsónak az ajánlatokat. A TESCO egészen biztos közvetít csak, saját szervezésű útjaik nincsenek. A Lidl- nek is van egy közvetítő irodája, hát az sem olcsó. Érdemesebb közvetlen utazásszervező irodákkal operálni, egyrészt a kedvezmények miatt, másrész a közvetlen információcsre miatt. Van egy-két hazai utaztató iroda, akik megbízhatóak, olcsók és itt mindegyikről rengeteg információt meg lehet szerezni.
Üdv: Josza
Erről már itt volt szó néhány oldallal korábban, csupán kiegészítésként bemásolom a Tesco Utazási Magazin végén lévő szöveg kivonatát (ami elég nehezen varázsolható elő):
„Impresszum:
A Tesco Utazás Magazin … a Tesco Utazás márkanév alatt — a Tesco-Global Araházak Zrt. és a NUR Neckermann-utazás Szolgáltató Kft. … utazásszervező Partner, vagy NUR Kft.) közötti együttműködés keretében — kínált utazási szolgáltatásokat a továbbiakban: utazások) tartalmazza. Az utazási szerződések megkötése minden esetben a NUR Kft., mint utazásszervező, vagy - a NUR Kft. szerződéses utazásszervező partnereinek szolgáltatása esetében — mint utazásközvetítő részvételével történik. A Tesco Global Zrt. az utazásoknak nem szervezője és nem közvetítője…”