Úgy néz ki, hogy a 2010 szept. 2. -szept. 15. dátumot célozzuk meg. Azt szeretném kérdezni, hogy van-e valakinek tapasztalata ebben az időpontban, hogy milyen volt a levegő, víz hőmérséklete?
Máshogy fogalmazva: Ugye még nincs hideg ilyenkor!?
Sziasztok!
Kicsit elkeseredtem, mert találtam kettő szállást ami jó lenne nekünk. Vissza is írtak, de nincs hely!
Valaki esetleg tud nekem ajánlani valamit?? Hat főre kellene apartman! Nagyon megköszönném.
Brigi
Valaki nem ismeri a Télen-nyáron online utazási irodát?
Csak azért kérdezem mert némelyik ár elég barátságos sőt van olyan, hogy all inclusive annyiba kerül mint a már általam ismerteknél (walter, aeolus, apollon) önellátással.
Nekem kicsit gyanús vagy csak nem én nem értek valamit.
Tudna nekem valaki bővebb felvilágosítást adni Pargaval kapcsolatosan? Megéri ide szervezi a nyaralásom? Mennyire drága hely? Étel, ital téren? Kb mekkora összeget kellene vinni, ami 5-7 napig kitartana:D Függően az utazás hosszától És még jól is érezzem magam:D
Még valamit elfelejtettem.. Mikor érdemes lefoglalni az utazást? Február végétől március végéig pl jó? Vagy inkább várjak még az utolsó pillanatos utakra?
Szeretném megkérdezni azoktól akik Parga-án voltak már, hogy Fakultativ Programoknál Corfu nál mikor indultak reggel este meddig tart?
Esetleg a környéken milyen látványosságokat tudtok ajánlani?
Melyik strandot ajánljátok?
Valami tanács esetleg az oda utazonak
Renault!
Nagyon jópofa ez a kérdés...az egész Parga topik egy nagy tanács az oda utazóknak!!!
Korfu:többen irták már jónéhány lappal ezelőtt.Ha Pargan vagy,nem biztos,hogy érdemes Korfura hajózni...nagyon kevés az ott töltött idő,menj el majd egyszer Korfura és akkor bejárod...egyébként,ha egyszer elmégy "Jón-országba",biztos visszavágysz...
Renggeteg hajózási lehetőség van Parga környékén,amit talán nem is szabad kihagyni...Paxos-Antipaxos,Lefkada,Kefalonia,Ithaka...csak a legismertebbek.És a strandok kimerithetetlen sora.Nekem az volt az egyik legjobb Pargaba,hogy annyira változatosan lehetett eltölteni az időt,mert annyi strand van,ha a városban maradsz,akkor is van 3 féle,és mindenféle vizieszközzel elérhetsz uj és uj helyeket.A vizibicajtól a nagyhajóig mindennel mehetsz,mert minden elérhető közelségben van.
Isti26-nak akartam még irni,mi tavaly először last minute voltunk,életünk legolcsóbb nyaralásán,de szuper volt minden,juni 30-án foglaltunk.Szerintem az idén is működni fog ez,ugy gondolom,a körülmények olyanok,hogy bármit le lehet majd foglalni juniusban is,bár ez a téma talán már nem ebbe a topikba való.De Pargat jó szivvel tudom ajánkani minden szempontból!!