Sziasztok! Tudnátok nekem ajánlani autóval elérhető jó nyaralóhelyeket? Legyen azért nyüzsi sétálóutca lehetőleg homokos parttal.
Paralia,Sarti,Nei Pori,Tolo,Parga,Thassos ezeken ahelyeken már jártunk.
Szia Suvimarta!
Melyik irodánál foglaltál Thassost? Elvileg oda Apollon,Aeolus és talán Zeusék utaztatnak. Amennyiben az Apollonnál,akkor a többi vidéken élő nem Bpesti utassal szórakoznak,mert elvileg foglalni csak a honlapra felrakott árlista után lehet.Vagy aki bemegy az irodájukba,azok mindegyik nyaralóhelyre foglalhatnak? Így bizom benne,nem Apollon.
#2107762013-10-25 10:14:44 Válasz a #210771. hsz-ra
Szia
Ez egy nehéz kérdés, mert mindkettő szép volt, de ha választanom kellene akkor Lefkada. Viszont kisgyerekkel talán Parga jobb, mert ott maga a város is nagyon szép és majdnem minden ott van egy helyben, míg Lefkadán szerintem mindenképp kell valami jármű =lehet fakultatívban is menni, de költségesebb és nem akkor mész amikor akarsz), hogy a nyugati strandokat elérjétek, mert ha azokat nem nézitek meg akkor nem is érdemes Lefkadára menni.
Sziasztok! Én az összes szigetet látni szeretném,de jövőre Lefkada lesz az uticél.Az igazság az ,hogy az idén is az volt és Kefalónián kötöttünk ki,amit nem bánok mert egy csodás sziget.
#2107632013-10-22 15:49:46 Válasz a #210761. hsz-ra
repülni órákat...hm, hát mondjuk kettőt. a kihagyni szép helyeket útközben-tételt én a magam részéről sosem értettem: hiszen repülve a végcélon tölthet el az ember több időt, ott láthat sok-sok órával többet, és felteszem azért az autósoknak is a végcél a fontosabb, nem az út-hiszen különben oda menne az ember, nem a végcélhoz, nem? persze nem téríteni akarok, félre ne érts, csak megemlíteni egy másik álláspontot is.
egyébként a peloponnészosz valóban vonzó úticél, biztosan nagyon jól fogjátok érezni ott magatokat.
(aki pedig odamenne de nem akar se 25 órát buszozni se 20-at autózni, az mehet repülővel is: athénig közvetlenül pestről, vagy átszállással patrasba és kalamataba is lehet utazni).
én egyébként samos és ikaria szigetét célzom be, aztán majd kiderül, h belekavarok-e. de nem szeretnék.