#2187052014-06-24 13:05:58 Válasz a #218676. hsz-ra
szia Magdica
akkor kifizettetnék velem a reggeli árát ?gondolom nem adná ingyen az IBUSZ , vagy inkább nem raknak be oda , bukni nem fognak rajtam.
megnéztem én az I. 6.-os kategóriába tartozom (fogok tartozni )
Sziasztok!
Örülök ennek a topicnak!
Aug.25-i héten mennénk busszal apartmanba! Sartinak vagy Paralianak örülnénk a legjobban! Eze a 2 hely a legesélyesebb szerintetek? Köszi
Sziasztok!
Most láttam csak meg, hogy van mediterrán tombolás topic. Tök jó ötlet, mert így legalább egy helyen lehet olvasni a friss tapasztalatokat.
Július 14-i héten indulunk, repcsi+apartman, ellátás nélkül. Bulgáriát és az Olymposzi Riviérát kizártuk.Zak-on,Kef-án,Korfun már jártunk, de az is jó ha ide megyünk mégegyszer, mert van még mit megnézni.
Nagy izgalomban vagyunk, mert elvileg a jövő héten már ki kéne derüljön hova is megyünk. Ezt még külön tetézi hogy életemben először fogok repülni...
A menetrendben nem vagyok biztos: ők hívnak először és utána fizetjük a maradékot, vagy fordítva??
Mindenkinek kellemes várakozást és jó nyaralást!!
Üdv.
#2187622014-06-24 21:23:23 Válasz a #218732. hsz-ra
véleményem szerint nincs akadálya, de ha jól tudom akkor a tombolás utakon nincs sztonóbiztosítás, így ha valami miatt nem tudsz utazni akkor a teljes összeget elbukod ( gondolom cégen belül felhasználható) nem csak az előleget.
#2187762014-06-25 07:09:13 Válasz a #218762. hsz-ra
szia magdica
még az jutott eszembe , az alapján is tudnám szűkíteni a kört ,hogy mi négyen mennénk, 3 felnőtt és 1 gyermek, gondoltam megnézem az apartmanokat és megnézném melyikben fér el 4 fő , jó ötlet szerinted ??
vagy esetleg be raknának minket 2 db stúdióba is ??
üdv
gémike
#2187802014-06-25 08:06:38 Válasz a #218776. hsz-ra
szerintem 4 fősbe, de nincs erre vonatkozó tapasztalat az ismeretségi körömben
de foglaláskor valószínűleg megkérdezik, hogy mit szeretnétek.
mert ugye tök más eset 2 baráti pár és egy család 2 gyerekekkel.