A Fotini egy hétköznapi név. A Fotininek nincsenek apartmanjai, ez nem egy utazási iroda. Mivel igen gyakori és közkedvelt név, ezért nagyon sok Fotini nevû apartman van szerte az országban, csakúgy mint Stavros, Maria Babis, stb
A Dias Zeus Fotini apartmanházban nem hogy egérlyuk nincs a padlón, de ragyog a tisztaságtól.
Sziasztok!
A Fotini házba megyünk mi is.már nagyon várjuk.
Láttam róla képeket,Bea jóvoltából és egy másik lapon is találtam róla infókat képeket.Nekünk semmi gondunk nem lesz vele./Remélem/
De igazából tudjuk,hogy apartmanba és nem szállodába megyünk.A domestost meg sosem hagyom itthon
Bea!
Szeretnénk egy- két nappal /esetleg/ meghosszabbítani az ott-tartózkodásunkat,van erre lehetõség,esetleg ismerettséged?
köszi
Katus
Tavaly a Fotini házban a tulajok fenntartottak maguknak 2 szobát, amit egyénileg adtak ki. Ha éppen szabad lesz, és még mindig így lesz, akkor biztosan meg lehet beszélni velük. Ha jól emlékszem 35 euró/nap volt. De nem tuti az ár.
Hol találtál a Fotinirõl még képeket? Megnézném én is
Mi is a Fotinibe megyünk és ahogy a képeket elnéztük, illetve Bea leírásaiból úgy gondoljuk, hogy semmi gond nem lesz. Én már többször voltam Göröghonban, de soha nem volt semmi gond az apartmanokkal...
Régebben írtam, hogy én akár egy kartondobozban is ellaknék ha már ott vagyok
Úgy sem sokat tartózkodunk a szobában, de nem tartok attól hogy nem leszünk megelégedve
OK!! Sancho!
Készítjük,készítjük
Bea!
Kallósné Molnár Kriszta képei között van az apartmanról pár külsõ és egy beslõ fotó.Nei Pori,Platamon-Görögország lapon.Sancho ti is nézzétek meg .
Katus
A neo pori- platamon oldalon van egy kép skyathosról... Nem tudom jártál-e ott, mármint az oldalon
Van egy kép ahol egy manusz sétálgat egy utcán, egyik oldalon vendéglõk a másik oldalon boltok vannak. Majd tudsz segíteni hogy ez hol található? Mert én beleszerettem ebbe a képbe és nagyon szeretnék oda elmenni... és persze Lisát is vinném magammal
A búvárkodásról még nem tettünk le. ...de mint írtad is a tenger szépségeiért nem kell mélyre merülnünk,láthatjuk a vízfelszínhez közel lévõ gyönyörûségeket is. Kagylókat pedig a kedvesem igért a shell emblémáról .... nem illúzióromboló?...
Szeretnénk még eljutni a Meteorákhoz is. Igaz a kedvesem már láthatta mennyire csodálatos ... de szívesen visszatér velem hogy én is láthassam. Hallottam,hogy a kolostorokban sem lehet "akármilyen" öltözékben megjelenni. Milyen öltözékben érdemes neki indulni a Meteoráknak,hogy azért oda is benézhessünk?
A Fottini apartmantól én sem tarok,mert hiszem hogy a vendégeit nem elüldözni szeretné hanem megtartani a jó hírnevével együtt ... A képek és a környezet sem a rendezettlen körülményekrõl árulkodnak.
Szia Lisa!
A meteorák hm......csoda...szép... .Az öltözék?Elvileg megkívánnák a túristáktól a eltakart vállat és a lábakat a hölgyek esetében,de nemkülönben a férfiúktól is ezt várnák De ahogy tavaly elnéztük,hm senki sem fordított különös figyelmet erre ,,sem".Viszont aki nagyon kihívóan volt öltözve,annak adtak "egyen,,szoknyát ill nadrágot. Különben nem is annyira divatjamúltat .Szóval csak kényelmesen,praktikusan és nem teljesen elkendõzetlenül .
Szia
Katus
Nem tudom te hogy vagy vele, de én nem szívesen veszek fel mások után ruhákat... Mivel nagyon melegbe mentünk prakrikusnak találtam a "réteges öltözködást". Vagyis egy lenge hosszú szoknya és egy kis fölsõ, rá pedig egy ing, így én sem sültem meg és ha kellett mindenem el volt takarva. Párom pedig egy len "öltözetben" volt...
Igaz ami igaz, jöttek velünk szembe olyan "teremtmények" akik mintha disco-ba mentek volna...(mikor közelebb értek, láss csodát magyarok voltak)
Amit ha jól hallottam megkövetelnek az a térd alatt érõ szoknya és a fedett vállak/ keblek.