Szia Cilla!
Természetesen megnézzük a szomszéd falvakat városokat,hiszen szinte már teljesen összeépítették õket.Thassos szigetet sem hagynám ki.Valami vár,esetleg vízesés vagy nem is tudom micsoda.Gyerekekkel sokat nem lehet tervezni,mert elfáradnak illetve nem tudom mennyire köti le õket a 40 fokban bármi is.
Szia!
Maria apartman?Kiváncsi vagyok nagyon.Még sosem voltan tengernél és most kéthétre megyünk.Az elsõ hét Vrasna a másik Sarti.Ez az apartman jobban tetszik mert olyan családias és nem tömegszállás.Remélem jó lesz!Üdv:Andi
Szia!
Én már átutaltam,csak visszaigazolást nem kaptam még.Csorba Csaba azt mondta,hogy keresni fog.Remélem így is lesz.Szóval utánunk mentek?Mi júli 15 ig leszünk ott.Üdv:Andi
Te hol találtad ezt a szállást?Mert én eredetileg a Meandros-ba akartam menni csak ott már nem volt hely és a Csuba Enikõ ajánlotta ezt a házat, neki is kellett utalnom.
A kulfoldiszallasok.hu-n.Sartira akartam menni két hétre,de nem sikerült csak studioapartmanba.Én pedig nem akartam a két gyerekkel egyszobába lakni.Így egy hétre lett ott apartman a Haus Katherinába és akkor kitaláltam,hogy a másik hetet máshol kéne eltölteni.Akkor mondta a Csaba,hogy van ez a lehetõség ami új még és oda lehet menni.Elküldte a képeket és megegyeztünk.
Hát, a nyaralásig még tényleg sok minden történhet...
Én már három éve nem voltam nyaralni, és amilyen peches szoktam lenni, pont akkor lesz rossz idõ, vihar, útlezárás, vagy valami hasonló.
Szóval augusztus végi nyaralók, rettegjetek ...
Szia!
Nem kaptam még visszaigazolást,de állítólag minden rendben.A második hetemmel volt valami kis kavarodás.Talán a héten lezárhatom a dolgot,mert már nagyon idegesít.Viszont van egy család akik szintén velük utaznak és õk már mindent megkaptak.Szóval ne ess kétségbe,csak renben lesz minden!