Utazási irodák
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
Hozzászóló Üzenet
# 4501
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Nikóca
Aktív fórumos
Aktív fórumos
336 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#155705 Üzenet linkje2011-02-01 09:03:20 

Kefalóniát nem találom egyik utazási ajánlat között sem repülővel. Sőt az Ibusz Fortuna ajánlatai között sincs idén. Mi lehet az oka szerintetek?
# 4502
Puma
Aktív fórumos
Aktív fórumos
200 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#155708 Üzenet linkje2011-02-01 09:16:18 

Szerintem azért nem szerepelnek, mert a fő utazásszervező iroda az az Imperátor Travel volt. Ők viszont már megszűntek, de kivételesen nem amiatt, mint a többi utazási iroda, idézem:

"Saját kérésére október végén törölték a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatalnál vezetett utazási vállalkozói listáról az Imperátor Travel Kft.-ét. Az általa működtetett Imperátor Travel Utazási Iroda Podmaniczky utcai címén ma már az Adriatours található. Két ok miatt döntöttünk az engedélyünk visszaadása mellett – tájékoztatta a Turizmus Panoráma Bulletint az Imperátor Travel Kft. egyik tulajdonosa, Császárné Körmendi Krisztina. Az egyik ok a családi cégben az ügyvezetői posztot is betöltő férje, Császár Zoltán megromlott egészségi állapota.

A bezárást kiváltó másik ok pedig az volt, hogy Császárné Körmendi Krisztina véleménye szerint a válság óta kialakult gazdasági helyzetben jelenleg nem éri meg utazási irodát működtetni. Pedig esetükben egy kedvelt desztinációra, Görögországra specializálódott irodáról van szó, mely például Zakynthos és Kefalónia bevezetésében úttörő szerepet vállalt a magyar piacon. A szakmát sújtó problémák alól azonban régóta működő, jó nevű irodájuk sem tudta kivonni magát, bevételük csökkent, nyereségük veszteségbe fordult. Császárné Körmendi Krisztina fontosnak tartotta kiemelni: tevékenységüket – az idén megszűnt utazási irodák között üdítő kivételként - úgy zárták le, hogy se partnernek, se utasnak nem maradtak adósa, mindenkit visszahoztak, akit elutaztattak."

Én is szívesen visszamennék megint Kefalóniára (is) ahová annó az Apollonon keresztül az Imperátor főszervezésében utaztunk el. De már az Apollon katalógusába sincs benne, gondolom emiatt.

# 4503
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#155739 Üzenet linkje2011-02-01 17:27:32 

Köszi mamim!

Pont arra lettem volna kiváncsi,hogy a prosiban található apartmanok közül volt-e a szállás,mert ha jól értelmeztem,csak azok közül választhatnánk...Jó,hogy végigkövetted a last minute árakat,és még jobb,ha ez megállja a helyét köztük...őszintén szólva,arról beszéltünk,hoghy Kefaloniahoz lenne most kedve mindkettőnknek,de ez az ajánlat is nagyon csábitó...lévén,hogy idén nincs benne Kefa

# 4504
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#155789 Üzenet linkje2011-02-02 13:55:59 

Szia "Isti26"!
A Grand Toursnál még van lehetőség kedvezményre:
Ha most 40% előleget fizetsz és vállalod, hogy febr hónapban kifizeted a hátralékot 9%
..ha vállalod, hogy 40% előleget most kifizetsz és legkésőbb márc. 31-ig fizeted a hátralékot 8% előfoglalási kedvezményt kapsz.+ on line foglalás és utalás esetén még 3% kedvezményt kapsz a meghirdetett árakból.
Remélem tudtam segíteni.
Üdv: Josza

# 4505
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#155791 Üzenet linkje2011-02-02 14:08:15  Válasz a #155708. hsz-ra Előzmény #155708

Szia Puma!
Ha bukni kell egy utazási cégnek, akkor legalább így történjen. Le a kalappal előttük. Sajnálom az Imperátort, mert korrekt és igényes iroda volt. Kár értük. icon_cry.gif
Kefaloniára és Zakinthosra a Grand Toursnak vannak nagyon kedvező ajánlatai és ők, bár csak buszos utakat visznek közreműködnek repülős utak megszervezésében is. Többekről tudok, akik így utaztak velük. Ha érdekel utána kérdezhetek náluk. A szállásaik nagyon jók és olcsók. Én idén már hatodszor utazok velük és még mindig meg voltam elégedve.
Jó tervezgetést! icon_lol.gif icon_cool.gif

# 4506
Isti26
Törzstag
Törzstag
785 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#155793 Üzenet linkje2011-02-02 14:22:16 

Szia Josza2!

Igen tudtál nekem segíteni:) Már régóta a Grand Tours irodát nézegetem:) Nagyon tetszenek az árai.. Remélem az iroda is olyan jó.. De gondolom igen, hiszen nagyon sokan utaznak velükicon_smile.gif

Üdv:
István

# 4507
Isti26
Törzstag
Törzstag
785 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#155796 Üzenet linkje2011-02-02 14:34:41 

Szia Josza2!

Hűha..Az igen:) Hatodszorra utazol velük.. Akkor neked nagyon bejött az iroda:) Idén hová utazol az irodával?

Üdv:
István

# 4508
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#155797 Üzenet linkje2011-02-02 14:38:41  Válasz a #155796. hsz-ra Előzmény #155796

Ezúttal Spanyolorszába Costa Bravara Tossa de Marba 18 napra, de ebben benne van egy egész napos monacoi városlátogatás is.
Nagyon profik és korrektek, valamint nagyon jó az ár-érték arányuk. Ez az út tokkal-vonóval 96000 Ft kettőnknek, igaz, hogy előszezonban megyünk. A buszos kategóriában a legolcsóbbak és mindenhol kiválóak a szálláshelyeik.
Ide egyébként már harmadszor utazunk velük. Még soha nem csalódtunk bennük.

# 4509
Isti26
Törzstag
Törzstag
785 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#155802 Üzenet linkje2011-02-02 15:48:02 

Az igen:) Nagyon jól hangzik:Dicon_biggrin.gif Monacora én is kiváncsi lennékicon_smile.gif Ugyan azt hallottam Spanyolország nagyon gyilkos busszal:) De szerintem megéri:) Árban meg ahogyan láttam hasonlóképpen alakul mint Görögországicon_smile.gif
Csak talán az ország drágább!
Hmm.. Tényleg jó áricon_smile.gif Én főszezonban néztem Zakynthost.. Kettőnknek 126.000 körül kijön.. Mindennel együtt:)
Ez sem rossz.. Fejenként 63.000.. Bőven jó áricon_razz.gif
Ezek szerint Spanyolország is a kedvenceid közé tartozik:P

# 4510
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#155808 Üzenet linkje2011-02-02 17:55:50 

Szia Isti!
A hivatalos menetidő Tossába 25-26 óra és ezt tartják is. Annyi volt már nekünk Görögországba is. Egyszer 36 órát jöttünk a Dias Zeussal, (akkor még Jorgos) a jugoszláv háború miatt. Viszont legutóbb, mikor jöttünk haza Tossából 22 óra alatt itthon voltunk. Hogy aztán milyen papírokat kapott a söfőr, azt nem tudom, de út közben pont a Pireneusokban kapta a hírt, hogy fia született. Igaz, hogy 400 kilométerrel hosszabb az út, de végig jó minőségű autópályán és nincsenek határok.
Spanyolországban az árak sokkal alacsonyabbak mint a görögöknél és nálunk. A kenyér és pékárú az drágább sokkal, de a többi általában olcsóbb mint nálunk. Legutóbb két új böröndöt is kellet vennünk kinn, hogy haza tudjuk hozni, amiket vettünk. A söfőrőknek nem volt őszinte a mosolya, mert mindenki rengeteg cuccot hozott.
Igen Spanyolország is a szívem csücske. Teljesen más, mint Görögország, de az is nagyon szerethető hely, de teljesen másért. 2005-ben voltunk ott utoljára és már "honvágyunk" volt. Ott nem olyan közvetlenek az emberek, mint Görögországban, de kedvesek udvariasak és segítőkészek. És Barcelona a kedvenc városom, mert a világ legvidámabb városa.
Zakynthoson hova mentek, melyik házba? Mi tavaly elött voltunk velük ott és isteni volt. Mi a Jenny házban voltunk Agios Sostiban. Ha gondolod olvasd el a beszámolómat, sok hasznos információt megtudsz belőle az útról is.
Január-február -itt a nyár! icon_lol.gif icon_cool.gif De jó már megint tervezgetni. aztán majd talán összehord egy görögországi utat is őszre a szél. icon_lol.gif icon_wink.gif , ha jók leszünk.

# 4511
Tallér
Aktív fórumos
Aktív fórumos
456 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#155810 Üzenet linkje2011-02-02 18:42:55 

Olvasom Josza a Grand Tours-ról írt véleményedet,hát igazán örülök hogy jókat írsz róluk mert én náluk fizettem be az utazásunkat Nei porira.Én is jókat hallottam remélem nem bánjuk meg,egy baj van messze van még a nyár!
# 4512
Isti26
Törzstag
Törzstag
785 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#155811 Üzenet linkje2011-02-02 18:52:48 

Szia Josza!

Csak? Az nem olyan sok belegondolva, hogy tavaly Korfu is kb ilyen messze volt.. Ezzel szemben spanyol messzebb van jóval:)
Kiváncsi leszek a Grand busza Zakynthosra mennyi idő alatt ér oda:) Hűha.. Az igen.. 36 óra egy kicsit sok:)
Általában a hazaút gyorsabb mint a kiút...
Tényleg? Hmm.. Én azt hallottam Spanyolország drágább mint Görögország..
Húha:) Látom Ti mindig jól felpakolva jöttök haza a nyaralásbólicon_smile.gif Tavaly én is alig fértem el hazafelé, pedig nem vettem olyan sok mindent:)
Persze, hiszen a hely korlátozott... Ha sok a csomag nem fér be mindenki a buszba...
Maga az ország szép.. Egyszer én is szeretnék majd elmenni Spanyolba... De most idén marad még görögicon_smile.gif Vár Zaky:D

Hát ez az amit még nem tudok.. Georgina apartmant és a Villa Maria apartmant néztem ki.. Laganasban nem szeretnék lakni, mert az hangos város:) Elmondások szerint!
Jenny ház most nincsen a kínálat között... Olvastam már azt hiszem a beszámolódat, de szerintem még elolvasom újra...
Igen.. Végre vége kezd lenni a télnek:) Lehetne már nyár, mert vár Görögországicon_smile.gif Idén nagyon be vagyok zsongva:)

Üdv:
István

# 4513
Kijelentkezve--
-törölt nick 12762
Törzstag
Törzstag
1456 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#155815 Üzenet linkje2011-02-02 19:32:14 

Josza, ha szabad javasolnom, Barcelonában a Salvador Dali múzeumot látogassátok meg. Bennem maradandó mentális károsodásokat okozott icon_smile.gif
Nem tudom, merre megy pontosan a busz, de az biztos, hogy Olaszországon és Franciaországon keresztül nagy élmény az út. Én autóval voltam, és megálltam egy pancsra a francia riviérán, de a pályáról is igazán szemet gyönyörködtető. Lloret de Mar nekem nem volt túl szimpi, nagy hullámok és mutáns tengeri sünök lakták a partvidéket...
A GT tényleg színvonalasnak mondható iroda, és több kisebb iroda is a GT-s utakat értékesíti, némi plusszért. Ennek -többek között- előnye, hogy ha a kis iroda bebukik, a páciens akkor is utazhat icon_smile.gif

# 4514
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#155836 Üzenet linkje2011-02-02 22:54:38 

tallér írta:
Olvasom Josza a Grand Tours-ról írt véleményedet,hát igazán örülök hogy jókat írsz róluk mert én náluk fizettem be az utazásunkat Nei porira.Én is jókat hallottam...

Szia Tallér!
Több utazási irodával utaztam már, Jorgos-később Dias zeus, Aeolus, az azóta megszünt Bitour, a szintén megszünt EXPRESS, Ibusz, Apollon, Anett Tours, a szintén megszünt Avangard stb., de eddig valahogy legjobban a Grand Tourssal voltam megelégedve minden szempontból.
Nei Poriról kellemes emlékeket ápolok, ugyanis ott voltam először Görögországban. Az egy fertőzés volt,mert az maradt az örök szerelem. Azóta 24-szer voltam Görögországban, de nem tudok vele betellni. Bejártam keresztül-kasul a szárazföldet, voltam 14 szigeten, de még mindig nem láttam a felét sem,annak amit meg akarok nézni. Sajnos már öreg vagyok hozzá, hogy mindent meg tudjak nézni. De törekszem rá. icon_wink.gif

# 4515
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#155837 Üzenet linkje2011-02-02 23:05:41 

Szia Isti!
Szerintem jobb választás Agios Sostis. Ha Laganasba akarsz menni kb fél-háromnegyed óra alatt át lehet sétálni. Majd meglátod, milyen fazonok vannak ott. icon_mad.gif icon_twisted.gif
A Villa apartmant nem ismerem, mert akkor meg az nem volt a repertoárban, de a Georgina jó hely, de lehetőleg az utcafronttal ellentétes oldalra és lehetőleg minél feljebb érdemes foglalni helyet, mert az aljában van egy nagyszerű taverna és annak a zaja esetleg zavaró lehet, ha olyan társaság van, amelyik dajdajozik. A felsőbb szinteken több szobából jól rálátni a tengerre. A központtól 2 perc, a tengertől 3 perc kényelmes séta. Szerintem már ez a tervezgetés is jó dolog. Egy-kettőre itt a nyár és megyünk. icon_lol.gif icon_cool.gif icon_wink.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 300 301 302 ... 466 467 468   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu