Utazási irodák
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
Hozzászóló Üzenet
# 4516
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#155838 Üzenet linkje2011-02-02 23:34:27 

Szia Bitang!
Mi Barcelonában nem láttuk a Dali múzeumot, de tudom, hogy ott is van. Mi Figueresben a szülővárosában voltunk a Dali múzeumban. Ott van mellette a világ legnagyobb játékmúzeuma. Az sem semmi.Eldobtuk az agyvelőnket. Egyszerűen agysérvet katunk tőle. Nekem eszméletlenül tetszik Dali munkássága. Barcelonában az Aquáriumot, a Tengerészeti Múzeumot, a Güel parkot, a Citadella parkban a Terészettudományi Múzeum Ásványtárát, a Modern Művészetek Múzeumát, a Pouble Espagnat a Picasso és a Myro kiállításra nem tudott az aszony becsábítani. Én valahogy nem szeretem a nonfiguratív képeket, amiről a sznob művészetkritikusok órákig magyarázzák, hogy végül is mit árázol. Egy kép beszéljen magáért.
Llorettet én sem nagyon kedvelem, zsufolt és lehúzós, viszont gyönyörű sétaút van a kilátóhoz és még kilométereken át a domboldalakon a tenger oldalán rengeteg kilátóval, csodás panorámával.
Neked hová lesz a séta nyáron?
Üdv: Josza

# 4517
Kijelentkezve--
-törölt nick 12762
Törzstag
Törzstag
1456 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#155860 Üzenet linkje2011-02-03 17:42:37  Válasz a #155838. hsz-ra Előzmény #155838

Szia Josza,
engem valósággal a hideg ráz ettől a Dalitól... icon_cool.gif elég sokat hallottam/olvastam az életéről, és ilyen "anamnézissel" kezdem megérteni a műveit. Nem egy hétköznapi figura, ez tény. icon_lol.gif
Idén nem tudom, lesz-e séta, illetve még nem derült ki. Ha lesz, akkor erősen gyanítom, hogy Paralia, mi "oda járunk" icon_redface.gif (tudom, mit kaphatok és mennyiért, ott vannak a bejáratott apartmanok, fontos, hogy kocsival egy nap alatt megjárjuk, stb...)
Üdv: Bitang

# 4518
Anyuci68
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#155898 Üzenet linkje2011-02-04 13:09:48  Válasz a #155860. hsz-ra Előzmény #155860

Sziasztok!
Kedves Bitang! Egyszer menjél azzal az autóval 2 órával többet, és köss ki Paraliánál ezerszer különb helyeken. Ne félj az ismeretlentől. Miért kell bejáratott apartman meg ismerős árak? Ez még csak nem is pénz kérdés. Nekem a popsim alatt autó lenne, és nem lennék legalább a busz kapcsán irodához kötve, fantasztikus helyeken nyaralnék, nem beszélve a kirándulásokról. Használd ki az autó nyújtotta lehetőségeket, és ne állj meg Paraliánál icon_exclaim.gif Még pihizni is megéri szebb helyekre menni, mint oda!

Örülök a Grand Tours-sal kapcsolatos pozitív tapasztalatoknak. 2000-ben velük voltunk Spanyolországban, aztán jött sok évig az Apollon, most megtapasztaljuk a Grand-ot Görögországban is. Reménykedünk a tőlük látott színvonalban. Bár a buszos útjuktól kicsit tartok, mert az Apollon/Rom Car féle szinthez vagyok szokva, azt meg elég nehéz űberelni. Sajna az utóbbi időkben általunk favorizált Apollon nagyon leredukálta az apartmanjainak a számát olyan helyeken, ami a mi pénztárcánknak elérhető és az ízlésünknek is megfelel, így tovább kellett keresgélnünk. Valahogy a Grand most olcsóbb volt még a gyerekkedvezmény alkalmazása nélkül is. Remélem, nem kell csalódnunk a váltás miatt.

# 4519
Feripapu
Aktív fórumos
Aktív fórumos
89 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#155901 Üzenet linkje2011-02-04 13:59:41  Re:

anyuci68 írta:
Sziasztok!
Kedves Bitang! Egyszer menjél azzal az autóval 2 órával többet, és köss ki Paraliánál ezerszer különb helyeken. Ne félj az ismeretlentől. Miért kell bejáratott apartman meg ismerős árak? Ez még csak nem is pénz kérdés. Nekem a popsim alatt autó lenne, és nem lennék legalább a busz kapcsán irodához kötve, fantasztikus helyeken nyaralnék, nem beszélve a kirándulásokról. Használd ki az autó nyújtotta lehetőségeket, és ne állj meg Paraliánál icon_exclaim.gif Még pihizni is megéri szebb helyekre menni, mint oda!...

Mondhatnám, hogy teljesen egyetértek, de nem! A pénzéért mindenki ott és úgy nyaral (még ha esetleg másnak az gagyi is - szerintem is az...), ahol akar! Ez az igényszintje és annyi; senkinek semmi köze hozzá...

# 4520
Kijelentkezve--
-törölt nick 12762
Törzstag
Törzstag
1456 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#155906 Üzenet linkje2011-02-04 17:47:34  Re:

anyuci68 írta:
Kedves Bitang! Egyszer menjél azzal az autóval 2 órával többet...

Kedves Anyuci68! Akár hiszed, akár nem, mentem én már... de nem részletezném, nem akarok szerénytelennek tűnni. Valóban nem anyagi megfontolásból választok ismerős helyet, jó a meglátás. Én itt lettem visszajáró vendég, más pedig máshol - gondolok itt barbageorgopulosz fórumtársunkra, akik tavaly tizenkettedszer nyaraltak Afitoson - . Lényeg a lényeg, én itt jól érzem magam, mint azok akik valahol vásárolnak egy nyaralót és oda járnak évről-évre. Köszönöm a jótanácsot, kívánok Neked fantasztikus nyaralásokat és kirándulásokat, és szebbnél szebb helyeket.
Üdv: Bitang

# 4521
Anyuci68
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#155913 Üzenet linkje2011-02-04 20:41:35  Válasz a #155906. hsz-ra Előzmény #155906

Természetesen mindenkinek más az ízlése és az igénye. Egész egyszerűen nem tudom megállni szó nélkül, ha valaki egy olyan helyen tud "kikötni", mint Paralia, miközben meg lenne a lehetősége, hogy legalább egy kicsit arrébb menjen.

Kedves Bitang! Nem "néztem utánad", hogy merre jártál, mit láttál, nem is kritikának szántam, amit írtam. Nekem is van olyan ismerősöm, aki oda jár vissza, miközben ha nem is a világból, de Európából elég sokat látott már, így lenne viszonyítási alapja. Egész egyszerűen engem 6 lóval nem lehetne visszavonszolni Paraliára, és számomra fura ez a kötődés egy ilyen helyhez.

# 4522
Vicosz
Törzstag
Törzstag
688 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#155926 Üzenet linkje2011-02-05 08:44:36 

Sziasztok!

Eviára melyik utazási iroda szervez utat?

# 4523
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Verka
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
2090 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#155927 Üzenet linkje2011-02-05 08:46:15  Válasz a #155926. hsz-ra Előzmény #155926

Szia!

http://www.hellasz.hu/forum/vi.....&start=240

Az Evia topikban pont ez volt téma nemrég.

# 4524
Kijelentkezve--
-törölt nick 12762
Törzstag
Törzstag
1456 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#155935 Üzenet linkje2011-02-05 10:00:10  Re:

anyuci68 írta:
... számomra fura ez a kötődés egy ilyen helyhez ...

Nézd, nem hiszem hogy újat mondok ezzel, de az emberek különbözőek. Lehet, hogy számodra "fura", nekem tök természetes, hogy mindenki máshol érzi jól magát, mint pl. Te is. Nem idegenkedek egyéb helyektől sem, sokat járok kirándulni Paraliából is (nem vagyok egy hétfőtől-hétfőig napágyon fekvő típus), vannak helyek amik nekem nem jöttek be, másoknak viszont igen.
(Remélem, nem ragasztotta rám senki az "érdektelen" jelzőt, amiért nem dobtam neki egy post-ot ha oda vágyik ahova esetleg én nem... icon_redface.gif )

# 4525
Anyuci68
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#155936 Üzenet linkje2011-02-05 10:37:21  Válasz a #155935. hsz-ra Előzmény #155935

Ezért írtam, hogy mindenkinek más az ízlése és az igénye. Nem vagyunk egyformák, ahogy Te is írtad, és még az a szerencse. Nem akartalak megbántani, és megkövetlek, ha ezt tettem volna . Minden rossz szándék nélkül írtam, amit írtam. Attól, hogy én mit gondolok még nagyon sokan fognak elutazni Paraliára - mint ahogy eddig is tették -, és fogják nagyon jól érezni magukat, amit tiszta szívből kívánok is nekik, ahogy Neked is.

Hogy visszakanyarodjunk a fórum eredeti témájához ez legalább olyan, mint az Aeolus. Sokan teljes elégedettséggel utaznak velük, akár többszöri alkalommal is, mi egyszer sétáltunk a csapdájukba, és az volt az utolsó alkalom is. Kinek a pap, kinek a papné.

# 4526
Katonáné Éva
Aktív fórumos
Aktív fórumos
173 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#155944 Üzenet linkje2011-02-05 16:20:30 

Sziasztok!
Most olvastam, hogy a Dias Zeus Travel 2011-s katalógusának várható megjelenése február 21.
Üdv. Éva icon_smile.gif

# 4527
Roszikp
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
14 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#155946 Üzenet linkje2011-02-05 18:03:04 

Sziasztok!

Láttam már hozzászólásokat az Ibusz alkudj és nyaralj utazásaival kapcsolatban, de bővebben tudna-e valaki róla írni.
Sartira szeretnénk menni egyénileg, és az árak 25000 Ft/fő nagyon vonzóak, de szeretnék többet tudni!

Efharisztó!

# 4528
Ancsa0302
Aktív fórumos
Aktív fórumos
152 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#155954 Üzenet linkje2011-02-05 20:28:01  Válasz a #155946. hsz-ra Előzmény #155946

Szia!

Mi tavaly voltunk Alkudj és nyaralj akció keretein belül, igaz busszal, és nem egyénileg.
Nekünk 3 lehetőség volt, Olaszország, Chalkidiki(Sarti), vagy Olympos (Paralia). 10% felárért lehetett volna kizárni egy lehetőséget, de mivel mi még nem voltunk sehol, ezért nem tettük. Végül Paraliat sorsolták nekünk.
Ha mindenképp Sartira szeretnétek menni,szerintem zárjatok ki egy lehetőséget a 3 közül, és akkor már csak 50-50 icon_biggrin.gif
Mire vagy egyébként kíváncsi?

# 4529
Kijelentkezve--
-törölt nick 12762
Törzstag
Törzstag
1456 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#155988 Üzenet linkje2011-02-06 20:22:38 

# 4530
Killerlaca
Aktív fórumos
Aktív fórumos
477 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#155990 Üzenet linkje2011-02-06 20:44:35 

Sziasztok

Elérhető már az idei alkudj és nyaralj mert én nem találom.

Közben megvan a link innen a fórumról(az oldalukon nem találom)

Az árak hét/fő?
Valamint 2hetre lehetséges menni így?

Köszönöm

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 301 302 303 ... 466 467 468   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu