Ati tudom már volt róla szó hogyan kell képet feltölteni, de kimûvelnél a témából? Van néhány Paralia kép, amit én is feltöltenék...Epekedjetek csak ti is
Ó, ezt legalább három alkalommal záratták be, mert korábban nyitottak, meg nem voltak mega a papírok. Ehhez közel van a Hotel Nikh, ott szoktak anyáék megszállni. Ez Paralia Cocus felõli végén van, a nagy buszparkolónál.
Sajnos az utólsó nap pakolással telik.
JA ÉS TAKARÍTÁSSAL !
Ilyenkor elõkerülnek azok a dolgok amiket az ember 1 hét alatt felvisz a szobába. Nálunk is elõkerültek ( 2 fõ ):
a képet lekicsinyited ( ha lehet 800 x 600 pixel, paint, photoshop), feltöltöd egy oldalra ( mondjuk ide http://photoserver.ws/), ott kapsz rá egy linket, itt a forumon írsz, és a linket bemásolod.
mikor a link be van írva akkor a linket kijelölöd=kék a háttere és megnyomod az Img gombot felül. ezután elküldöd. ennyi. elsõre rettenetes volt nekem is de megoldható . hamar belejössz
huh, köszi. Béna Pöpi feltett végre egy képet...Ez egyébként Paralián a Habana Beach-en van. sztem nyugis szép tiszta hely.
Köszi a segítséget Ati!
Ezért még töltök fel párat...
A Grand Tours buszainak belseje. Nekem nagyon tiszta, jó megjelenésû buszok voltak. Ugyanolyan kényelmetlen alvásra, mint a többi. Az alvást elõsegítõ dolgok elõnyösek lehetnek ( utazópárna, jägermeister, pléd ):
Aki lefújja paráliát a nagy nyüzsgés miatt annak félig igaza van. A másik fele itt látható. A templomtól északra csak 2,5 kilométert kell menni és az óriási nyüzsi helyett meghitt tengerpart. Én itt szedtem mindig kagylókat, sokkal tisztább a víz, és nincs hullámtörõ: nagyobb hullám = több kagyló