Nem tudom,Ti hogy vagytok vele, de engem állatira zavar a felülről legördülő reklám !!! Van, amikor pont ott olvasnám a szöveget.... és persze betakar !
Eddig ezen az oldalon nem volt ilyen , nekem nagyon nem tetszik az tuti !!!
#1820442012-04-10 21:39:37 Válasz a #182031. hsz-ra
Pár hónapja meg nem felül, hanem oldalt nyílt meg ez a reklám, na az tényleg használhatatlanná tette a fórumot, addig nem is léptem be ide, egyébként tényleg egyre agresszívabbak ezek a javascript reklámok, pl: hiába zárod be pár másodperc múlva megint megnyílik.
Sziasztok!
Kinéztem a Grand Toursnál Kefalónia- Skala települést, de azt írták, hogy gyorsan mélyül a tenger azon a részen.
Ez így viszont nem olyan szimpatikus. Arra szeretnélek titeket kérni, hogy ha van valakinek erről infoja, tapasztalata az ossza meg Sürget az idő, fogynak a helyek. Előre is köszönöm! szép napot mindenkinek!
#1821702012-04-12 18:19:38 Válasz a #182141. hsz-ra
Skalán a tengerpartunkon a víz 4-5 lépésnél mélyül de lassan, ez szerintem nem ok. arra hogy megrémítsen szeretettel várlak benneteket bármikor is jöttök
Marcsi
Miskolciutas,meg néztem e két oldalt én is amit leírtál és igen igen meggyőző voltál! Most már még jobban várom a nyaralást és kíváncsi vagyok,hogy milyen lehet élőben!