Bizony lassan elindulnak az első fecskék és örömmel olvasom, hogy Sartiban jó meleg van és a tenger is melegszik. Remélem mire mi megyünk már általános és hosszantartó jó idő lesz. Itthon is, mert itt is szeretnék néha kirándulgatni és kimozdulni, de egy hétvégi Nagyrédei pincenapi látogatáson kívűl egyelőre semmi nem történt. Elnézést az off-ért.
A Dina apartman inkább az ófaluhoz van közelebb.Úgy tudjátok megközelíteni az ófalut,hogy kb:600-800 métert jöttök visszafele a főúton, (Ez éjszaka nem igazán kellemes,és biztonságos,mivel ott botorkáltunk a sötétben ) majd a discónál lefordultok jobbra.Ezen az utcán vannak Attiláék,Ők csinálják a kalózhajótúrát,itt van fenn a webkamera is,majd utánnuk van Sassos motorkölcsönzője,és találtok itt 2 élelmiszerboltot is.Szerintem ami Sassos mellett van az az olcsóbb,legalábbis mi most megyünk 6.alkalommal Sartiba ,és mi általában mindig ott vásároltunk.
Visszatérve az apartmanra nekem tetszett,szép rendezett kertben van a berendezése is jó,az alagsorban lévő apartmant a már előzőekben leírtak miatt nem javaslom.
Egyébbként a Dináról képet többek közt az Apollón travel honlapján találsz.
Nem ártana már egy kis nyári meleg de gondolom SARTIN az lesz.Örömmel olvasom, hogy a Fórumról sokan leszünk egyszerre a mi időnkben.
Hadiandi!
Nagyon jó utat és nagyon-nagyon jó nyaralást feltöltődést kívánok nektek.
Kívánom, hogy soknak tünjön az ott lévő időtök de mi nagyon várunk vissza. Jó kívánsagaim minden most indulónak szól !!!
Fate08!
Ilias apartmanban leszünk! Mi Kiskunfélegyházán fogunk felszállni! Már tavaly is az apollon travel-lel utaztam és nem volt semmi gond! Azt nem mondom, hogy kényelmes a buszozás (az alvás nagyon kényelmetlen!), de egyébként ki lehet bírni! Tavaly emeletes busszal mentünk, persze mi az emeleten kaptunk helyet, ami jó volt (egy negatívum volt h a magas emberkék legtöbbször beütötték a fejüket! )
De egyébként tényleg semmi rosszat nem tudok elmondani!!!
Ti melyik apartmanban szálltok meg? Családdal, pároddal vagy esetleg egyedül utazol?
Mi az apsotolos apartmanban leszünk.Párommal megyünk.Már teljesen be vagyunk sózva pedig még arrébb van...... de legalább látom a webcamon,hogy javul az idő.a víz majdnem 23 fokos!!!!
Mi visszük a mini laptopot, a parkban van szabad wifi, úgyhogy én biztosan bejelentkezem a 2 hét alatt párszor Sartiról. Majd írok milyen az idő, az árak és persze a víz