Nagyon nagy volt..csak a nyílt tengeren láttam ekkorákat..de kisodorta a víz
Ugy vettem észre(és még sok másikat),hogy buvárkodtam kerestem a kincseket és egyszer csak félre nézek és ott egy hatalmas kék valami..hát gondolhatjátok hogy megijedtem..
Búvárszemcsót és pipát is veszek úgy megyek ki, viszek mindent magammal még vízalatti egyszerhasználatós fényképezõt is Remélem sikerül jó képeket csinálni aztán beszkenelem és felteszem majd én is a képeket
Imi!
Alig várjuk a képeket!Lehet én is veszek egyet...A rákról még annyit h tavaly elött egyszer csak azt vettem észre h valami csipked..azt hittem fehér pici meduzák..aztáne gyszer csak láttam h nagyon gyorsan száguld felém a vizben egy rák és kapkod az ollóival..és hát a kis pimasz véres sebet is ejtett rajtam egy érzékeny ponton..de ez nem szegte a kedvem..inkább arrébb mentem:)
Nem sértõdtem be rajta, az én gépem ugyanúgy reagált a dologra. Csak hozzá vagyok szokva már ehhez, hogy tönkretszek ezt-azt, aminek köze van a számítástechnikához.
Errõl a szemcsi találásról meg az jutott eszembe h ha este kiültök a partra ahol vannak a nyugágyak akkor nyugodtan kotorásszatok a homokban..sok aprót találtunk és egy ezüst láncot,na meg egy kis autót azt haza hoztam unokaöcsémnek:)