#1119272009-07-31 09:08:00 Válasz a #111922. hsz-ra
Tibibaba, bírd ki még azt a 3 hetet, még ha nehezen megy is.
ne aggódj, én is besz..i ótósnak érzem magam, de majd az izgulásomon túl próbálok rájuk nagyon szépen mosolyogni...
Zentai, tavaly nálunk még a felébredt ordító gyerek sem hatotta meg a határőr szívét, simán levette tőlünk a baksist... Ennyi belefér! Illetve, bele kell hogy férjen. Persze szívesebben költeném én is másra, de ...ha ez van, akkor ez van. Ha akar úgyis beleköt bármibe, ha meg nem akkor fogja magát egyszerűen félreállíttat a vámossal és várhatsz órákat...
Elfelejtettem írni, hogy nagyon jó utat és járjatok szerencsével, gyors átjutást a határokon, pompázó kék tengert az érkezéskor és csak és kizárólag jó eseményeket a nyaralás alatt... Melyik apartmanba mentek?
#1119372009-07-31 09:17:41 Válasz a #111925. hsz-ra
Kissas57!
1/ Nem is az, hogy Szerbia nem írta alá, mert a bécsi egyezményt felülírja, ha azóta EU-tag lett volna. De nem az. Ezért kell nemzetközi jogsi. De nemzetközi jogsi kell Albániába is például. (de ez most nem volt kérdés)
2/ Elnézést, a MACEDÓNIA témáért; de valaki itt a fórumon használta a m..i kifejezést, és senki nem orrolt meg rá. Ezért akár ezt személyeskedésnek is vehetném azoktól, akik erre figyelmeztettek.
DE, a fórum szabályzat is hivatkozik arra, hogy egyértelműen, végiggondoltan, mindenki számára világosan kell fogalmazni, érthető, valós információk kell, hogy gazdát cseréljenek.
Azt is látom azonban, hogy egyeseknek mégis meg vannak engedve bizonyos szleng kifejezések, mindenféle moderálás nélkül.
semmi személyeskedést nem szántam beleszőni mondandómba, csak most volt 1 kis afférom, mert le..., pedig nem is vagyok az, és el tudom képzelni, hogy azok a Macedónok, és Makedónok akik olvassák ezt a fórumot, mit is érezhetnek.
a személyeskedést + privibe szoktam
jövő 7végén viszem a Sasomat a klinikai felkészítésre a legjobb motoros szervízbe.
#1119602009-07-31 10:03:10 Válasz a #111945. hsz-ra
Kíváncsi lennék, hol találtad ezt a táblázatot. Amit eddig hivatalos helyen leltem, abban mindben szerepel Yugoszlávia. Mivel Szerbia ennek utód állama és nem mondta fel a bécsi egyezményt, az az utód államra is érvényes, azaz nem kell a nemzetközi jogosítvány oda sem. Ha csak a múlt hónapban nem mondták fel az egyezményt.
Kíváncsi lennék, hol találtad ezt a táblázatot. Amit eddig hivatalos helyen leltem, abban mindben szerepel Yugoszlávia. Mivel Szerbia ennek utód állama és nem mondta fel a bécsi egyezményt, az az utód államra is érvényes, azaz nem kell a nemzetközi jogosítvány oda sem. Ha csak a múlt hónapban nem mondták fel az egyezményt.
Triznyak!
forrás: magyarorszag.hu
Valóban utódállama, de nem EU-tag. Én úgy gondolom, mindkettő feltételnek érvényesülnie kell.
üdv.: Zsófi73
#1119712009-07-31 10:31:29 Válasz a #111963. hsz-ra
"Valóban utódállama, de nem EU-tag. Én úgy gondolom, mindkettő feltételnek érvényesülnie kell."
Ne haragudj, de ez szamárság. Mi köze a kettőnek egymáshoz???? A táblázatban szereplő országok jó része még csak nem is európai állam, nem hogy EU tag lenne. Gondolni gondolhatod, de akkor írd oda, hogy _szerinted_, és ne tényként közöld! Jelen esetben ezzel a kijelentéssel megtévesztő információt adtál, amivel esetleg kárt okozol annak aki elhiszi.
A magyarország.hu-n Jugoszlávia is szerepel a listán. Vajon a tiédből hová tűnt?
"Valóban utódállama, de nem EU-tag. Én úgy gondolom, mindkettő feltételnek érvényesülnie kell."
Ne haragudj, de ez szamárság. Mi köze a kettőnek egymáshoz???? A táblázatban szereplő országok jó része még csak nem is európai állam, nem hogy EU tag lenne. Gondolni gondolhatod, de akkor írd oda, hogy _szerinted_, és ne tényként közöld! Jelen esetben ezzel a kijelentéssel megtévesztő információt adtál, amivel esetleg kárt okozol annak aki elhiszi.
A magyarország.hu-n Jugoszlávia is szerepel a listán. Vajon a tiédből hová tűnt?
Triznyak!
A táblázatban a bécsi egyezményhez csatlakozott országok vannak. Amik között van bizony nem európai ország is. Valóban kimaradt Yugoszlávia. Ezért elnézést kérek. Az hogy Szerbia utódállam, még nem következik egyenes arányban, hogy minden Yugoszlávia-ra kötött szerződése érvényes lenne.
üdv.: Zsófi73