#1361042010-05-29 12:59:05 Válasz a #136098. hsz-ra
Emici!
Valahonnan máshonnan lehetek ismerős, mert még nem jártam Sartin.
Vszont sok más helyen voltam már és itthon is gyakran megfordulok mindenféle görög jellegű rendezvényen
#1361152010-05-29 14:51:08 Válasz a #136103. hsz-ra
Gordon's Space:Alkohol tartalmú frissítő lemon juice-al gin-el és ginsengel.google-n találsz képet róla fehér üveg ilyen piros valamivel a közepén.Kicsit kesernyés de citrom karikát rax az üvegbe úgy nagyon kircsi!Na!Én akar lenni az első aki koccint veled ezzel a piával!
Mindenképpen Sartiból.
Akkori második szomszédom nagyon hasonlított rád,
az apartmanban.
Látom most idemész!
Szép környék.
Csak nekem sajnos túl csendes.
#1361452010-05-29 19:04:46 Válasz a #136041. hsz-ra
Szia Sancho! Igazán köszi a kimerítő ismertetőt az utazás leginkább problémás részéről, én is a wc-re jutástól tartok leginkább, hiszen két lányom van! De a kukoricás és a bokor sem rossz ötlet, a fiú wc szintén. Ahogy olvastam, nem is tűnik nagyon gázosnak a dolog. Csak már a bőrömön is tapasztalhatnám már!!!! Még 20 nap! Bocs az off-ért!
#1361472010-05-29 19:05:49 Válasz a #136098. hsz-ra
Jajj, nem vagyok kibékülve a sofőrökkel (boltosokkal, pincérekkel se...), ők vannak az utasért és nem fordítva, de biztos nem hagytak még ott senkit sem a benzinkút wc-jénél Végül is kinek a pap, kinek a pokróc Tulajdonképpen én még soha nem voltam 20 km-től hosszabb buszos úton, illetve egy ilyen ezer km-es út annyira bezavarja a bioritmusomat, hogy... na, nem részletezem
#1361502010-05-29 19:12:45 Válasz a #136102. hsz-ra
TNormi! A Sithon Travel honlapján is találsz képet az apartmanról, és ha a Goggle-ba beirod, hogy Klio apartman, onnan is tudsz infót szerezni. Mi is igy bukkantunk a saját apartmanunkra a Kosmasra. A sartiinfo honlapon pedig egy térképen minden apartman megtalálható számokkal, igy lehet látni, hogy hol található a parthoz, központhoz képest. Egyébkénht mi is jún. 18-án megyünk az Apollon buszával,két lányommal és párommal.
Mindenki a fizujáért van,ha alkalmazott és nem tulaj,semmi másért.
Persze,hogy nem hagy ott a sofőr,de azért kávézni,sétálni is szeretnék
a pihenő alatt,nemcsak sorbaállni.
Ez vicc vagy komoly,h. nem voltál még 20km-e kívül busszal?
Kár,hogy a pasik nem értik a nők bioritmusát,pedig illene...
Hiszen ha nem lenne nő,nem lenne pasi sem....
Bocsi az offért!!!
Nem tudom,hogy van-e éle annak,amit írtál?!
#1361592010-05-29 20:13:13 Válasz a #136154. hsz-ra
Ha "nagyon kell már", akkor helyben toporogsz, az betudható sétának kávézni nem szabad, mert attól megintcsak "kelleni fog"...
Tényleg nem voltam még busszal 20 km-től messzebb
Emici írta:
Hiszen ha nem lenne nő,nem lenne pasi sem....
Jajj, nehogy ne legyen nő, ilyet még véletlenül sem szeretnék... (viszont lennének módosító-fejlesztő javaslataim... )
Sziasztok köszi az infokat de sajnos nem találom a térképen a Klio apartmant ezek szerint annyira új hogy nem írták még ki ?! Csak az ibusz honlapján találtam róla képeket !
"Drága Bitang".... ha ilyeneket teccik mondani, sóbálvánnyá merevedek...
Olyan nem lehet, hogy nem cigizel? Én nem értek hozzá ugyan, de ez jutott eszembe
Sajnos még nem tudom, el tudok-e menni a nyáron szabira de ha lesz utazás, autóval lesz.
#1362022010-05-30 12:36:12 Válasz a #136198. hsz-ra
Szia Bitang!!!
Pedig ki kellene próbálnod a buszos utazást ....És megtudnád ,hogy milyen kevés az a 15-20 perc mindenre......És a dohányzást...( ha cigizik az illető) nehéz kihagyni......sőt nem lehet kihagyni....