Ja igen elég béna vagyok még itt, Norcsinak azt hiszem, de minden tapasztalat érdekelne a Korfui kempingekkel kapcsolatban.Még nem volt időm visszaolvasni, de meg fogom tenni azt is.
Szia!
Idén mi is kempingezni szeretnénk Korfun. Légysz leírnád a tapasztalataidat ezzel kapcsolatban!Minden érdekelne.Eddig nem sok emberrel tudtam beszélni ilyen témában.
S.BALAGE! ..........Olvastam élménybeszámolódat a 2008-as Thassos-i nyaralásotokról. Tetszett. Szép emlékeket ébresztett fel bennem is.2005 -ben jártunk ott.Potoson nyaraltunk.2km-re Pefkari és Limenária irányában az Alexandra Beach -en strandoltunk.Gyalog egész Limenáriáig átmentünk.Közben volt egy érdekes strand a METALLION Beach.Egy elhagyott régi ércbányából kialakítva.Szürke talaj és a jellegzetes Thassos-i
fehérmárvány szobrokkal,kövekkel.Valószínűen motorosok találkozó helye is. És víz Görögországra és a szigetekre nem jellemző módon iható.Theologosban a tikkasztó melegben a kutak vize is isteni jó volt.
Én is mindenkinek csak ajánlani tudom az egyébként nem zsúfolt szigetet.
Jó helyek:Limenas-Mihail Arkangyal kolostor-Aliky(hegy egy részét elbontották fehér márványt bányászva.Placcot hagyva a max térdig érő vízben)Panagia falu-Theologos falu-Golden Beach(hullámok kedvelőinek)
Csak ha F-16-al, vagy Grippen-el megy
Mert ez egy katonai reptér (nézd meg jobban a képet a kifutók felett a bal oldalon; látszanak a tipikus vadász gép állások).
A reptereken - általában - csak a nagy nezetközi rent cégek vannak, azok pedig nem az ócsóságukról híresek. De pl. a Budgettől itthon is meg tudod kérdezni, hogy mibe fáj egy verda Szalonikiben egy hétre.