sziasztok, kissé tapasztalatlan vagyok, és új a fórumon, repülni szeretnénk Görögországba, kevéssé turistás helyre, homokos parttal, 2 kicsivel (1,5 és 3,5 éves). férjem kinézte Agistri szigetét....nem nagyon találok róla infot, lehetséges? Athénba repülnénk, onnan hajó megy Skala-ba, hajóutak menetrendjét vajon hol lelem? egyáltalán reális elképzelés ez részünkről? köszönet előre is! L.
#2004612013-03-28 07:14:04 Válasz a #200459. hsz-ra
türelemre lesz szükség, kérdés mennyit utaztatok eddig, mennyire birjak, mi sokat utazunk, de a felesleges varakozast igy se birjak, mi athénba megyünk és onnan csillagba kocsival
#2004622013-03-28 09:02:53 Válasz a #200461. hsz-ra
egész éjjel ilyen rémálmaim voltak, hogy cígölöm a bőröndöket, gyerekeket, és a kicsi 3 fele fut egyszerre . sajnos a lánykámban egy egész focicsapat energiája, 10 percet sem, nemhogy órákat üljön az ölemben...így kezdünk lemondani a repülős útról, marad az autóval egy éjszaka leteperhető legközelebbi homokos part . talán jövőre! amúgy Agistri szigetéről valaki valamit? olyan szépek a leírások róla, na meg a képek, de bővebb infot itt sem találtam, meglehet nem jól kerestem..L.
#2004682013-03-28 09:41:03 Válasz a #200459. hsz-ra
Szia!
Van ám a szigetnek topikja is!
Ugyan nem túl hosszú, de van fórumtárs, aki tavaly ott járt.
A beszámolója is megtalálható.
A kapcsolatot is fel tudod vele venni, ha úgy adódik.
#2004822013-03-28 13:49:04 Válasz a #200475. hsz-ra
De nem ám
Nekünk is a kicsi 15 hónapos a nagyobbik 3 éves lesz,
Juli 1-én indulunk Sartira.
Kocsival bevállalható bármelyik észak-görögországi homokos part
#2004912013-03-28 18:58:02 Válasz a #200482. hsz-ra
osztom a véleményt, kocsival tuti, tervezhető minden út, csomagok, megallas, etetés, sőt alszanak, ott vannak a jatékok, éneklés, jó cd, benzinkutakon jatszótér, sőt esti indulasnal majdnem végig alszanak a picik, ti meg kettesben:)
Maximálisan egyetértek Bee-vel!
Viszont a repülő - transzfer a hajóig - hajóút - transzfer a szállásig tipusú nyaralás még 2-3 éves gyerekkel is gyötrődés. Szerintem ehhez már akkora gyerekek kellenek, akik már tudnak magukra vigyázni, nem kell a kezüket fogni!
Ti hány éves gyerekkel mernétek busszal menni? A kislányom most lesz 2 éves még korainak érzem a buszozást de úgy gondoltam kb. 4 évesen már megpróbálkozunk a buszos úttal. Szerintetek vállalható egy annyi idős gyerekkel?
#2005202013-03-29 13:04:03 Válasz a #200508. hsz-ra
kérdés neked mennyi a türelmed és mennyire érdekel masok véleményeakik a buszon ülnek, mert a gyerek zavarja a többi utast, nyüglődik, kérdezősködik, sőt egy idő utan szenved
szerintem sulis idő az mikor én pl mennék
és persze a férjed is kérdés hogy ő mennyire segit az utazasnal a gyerekeknél, mert az enyém nem
Sziasztok! Jó ez a cikk, elolvastam. http://divany.hu/poronty/2013/05/12/gyerekkel_nyaralni_konnyu/ Nekem ez a kedvencem!
Mi utaztunk már a gyerekekkel repülővel ( a kicsi 4 hónapos volt először), autóval hosszabb távon, de soha nem volt probléma. Legalábbis nem óriási, amit ne lehetett volna megoldani. Mondjuk busszal nem vágnék bele. Azt nem bírnák ők sem és a többi utas sem szerintem.