Sziasztok! Én és aPárom július 2-án indulunk Debrecenbõl a grand tours-sal! A kyriaki apartmanban fogunk megszállni!Aki esetleg ugyanakor ugyanonnan indul az légyszi jelezze!!!üdv: Ági
Sziasztok!
Július 23-án indulunk Leptokaria-ra. Tavalyelõtt Paralián voltunk, tavaly Sartin. Idén olyan helyet kerestünk, ahol tiszta a víz és van nyüzsgés (tehát az elõzõ kettõ kombinációja). Remélem jól döntöttünk. Szerintetek?
hát erre a hungexpora én kinézek az tuti
lehet ott döl el nyaram fejben
ki nem hagyjátok ti sem
én a nyereményekre megyek hátha ingyen jutok ki : )
próba szerencse
Sziasztok! Mi az idén Vourvourou-ba megyünk a Fani apartmanba. A neten néztem ki a helyet, nagyon megtetszett a part és a szállás is. Nyugodt helynek látszik. Tele van kis öblökkel. Ha volt már valaki arrafelé szívesen fogadok minden infót elõre is köszi.
A Sithon félsziget gyönyörû, ahol Vourvourou található, érdemes mocit vagy autót bérelni. Tényleg gyönyörû öblök vannak, és búvárkodni is lehet Kalamitsinél, valamint Sartitól 3km-re Platanitsiben.
Én 2*buszoztam a Németh Travellel Paraliara. Szerintem oda verhetetlen áron kínálják az utat, pedig alaposan körbenéztem a piacon. Mondjuk a buszozás elég rossz velük, mert pont akkor állunk meg mindenhol, amikor a többi busz, így a wc-nél kígyozó sorok. Másrészrõl pedig 2 buszt indítanak Magyarországról, amik csak együtt mennek és folyton bevárják egymást, ez kissé idegtépõ.
mindjárt sirok hogy egyeseknek már konkrét terveik vannak
én meg ezt sem tudom melyik könyvhöz nyuljak elõször
szánalmasan siralmas 3 honap áll még elõttem
irigykedem
Banyaveron, 3 hónap alatt sok minden történhet:)
Pl akár meg is nyerhetnéd a nyaralásra szánt pénzt, vagy magát a nyaralást:)
Én épp azon vagyok meglepõdve, hogy milyen gyorsan megy az idõ, nemrég még 90 napnál tartottam...
Már alig várom, hogy pakolhassak... Aztán ha hazajövök, szépen dokumentálok nektek mindent:)
Kitaláltam hogy jegyzetfüzetet viszek és minden fontosat felírok, elteszem az éttermi, bolti, stb számlákat, legalább 200 fotót csinálok:)