Én is Vape-t használtam, egy darab vérszívó sem volt... Egy darab sem és nem egyszer használtam. Én itthon is azt használom, egész este nyitva szokott lenni az ablakom nyáron és abszolút hatékony!
Amúgy meg létezik a "lapkás" változat, ami nem törik el a bõröndben sem, de azt éppen a gépre is felviheted a kézipoggyászban! Szóval érdemes elvinni, szerintem.
Nem nagy költség, helyet szinte nem foglal és nagy haszna van/lehet!
Cserrobi!
Siess nehogy lemardj!Már most pakold a bõrõndbe a naptej mellé.Ezek nagyon fontosak.Bár azt szoktuk mondani, hogy a papírok és a pénz meg van kint is minden meg vehetõ,nem nagy különbség van már az árakban.Jó készülõdést.
Bocsika!!!!!!!
Mi nem is akarunk vinni nagyon semmit mert a + dolgok cipelése üzemanyagba kerül és akkor minek cipelni ha kint is megtudom venni.Szerintem nem sokat sporol vele az ember!!!!!!!!!!Ti korfura mivel mentek????
Én Nei Poribe megyek agusztusba.Volt már valaki ott???Sok ott is a vérstívó?Kösz a választ;)
Nei Poriban sok a szunyog, ezért javaslom elektromos szunyogrisztó/lapkás/+spray beszerzését, fõleg, ha az erdõhõz közel van a szállásotok.
Mindkettõt itthon érdemes beszerezni, mert kint nagyon drága.
Szia!
Sajnos busszal,eddig inkább autóval voltunkde,a családom nem mert elindulni a Szerbek miatt és talán az út miatt sem.
Nem értem, mi ez a félelem Szerbiától? Egyetlen hír sem jött még arról, hogy valaho, valami probléma lenne.
Ismerõsöm a héten volt Aténban kocsival üzleti tárgyaláson. Semmi probléma nem volt. Nisben megállt egy hosszabb pihenõre, kifejezetten kedvesek voltak vele az ottaniak. Az úton még a szokásos baksisszedõ rendõrõk sem állították meg. Azt mondta, hogy teljesen biztonságos az út.
Szia Josza!
Akkor amikor befizettünk (február) nem volt ennyire tiszta a helyzet.Az utazási irodában meg azt mondták,hogy bár mi is lessz a pénzt nem adják vissza elkell menni Románia vagy Olaszország felé.Így,hogy busszal megyünk 4-en 2 hétre 215ezer a szállás és a busz ,legalább 300 eurót spóroltunk,majd csak kibírjuk ennyiért a buszt.
Szia Bocsika!
Igaz, hogy a busz fáraszó, de rengeteg elõnye is van. Egyrészt olcsóbb, másrészt biztonságosabb minden szempontból. Bármi történik az úton az utazási iroda felel mindenért. Én sokszor voltam buszos úton és kifejezetten szeretem.
Nehéz lesz az út, fõleg Larissától igencsak kanyargós, de Korfu megéri!!!
Üdv: Josza
Én Nei Poribe megyek agusztusba.Volt már valaki ott???Sok ott is a vérstívó?Kösz a választ;)
Nei Poriban sok a szunyog, ezért javaslom elektromos szunyogrisztó/lapkás/+spray beszerzését, fõleg, ha az erdõhõz közel van a szállásotok.
Mindkettõt itthon érdemes beszerezni, mert kint nagyon drága.