Sziasztok!
Most olvasom Hadiandi tájékoztatását és mi az, hogy a Sarti B. ap. gázos !!! mi is ide megyünk! Elméletileg emeleti 2-szobásunk van. Január óta erre várunk és egy ilyen hír nagyon elkeserítő!
Hadiandi!
ha tudsz kicsit bővebb infót erről a szállásról légyszi küldjél.
#1363842010-05-31 11:18:08 Válasz a #136383. hsz-ra
Szia Timi!
MI júli 16-tól megyünk 2-hétre és a két szobás - 4fősbe. Eddig én is csak a campingtól tartottam de most kezdek nagyon idegeskedni. Melyik irodával mentek , autó vagy busz?
#1363862010-05-31 11:28:34 Válasz a #136276. hsz-ra
Szia!
Esténként nagy a nyüzsgés a főtéren, ahogy ezt már Fate is említette!
Szerintem nem hasonlítható össze Paraliával! Nekem Sarti tengerpartja sokkal sokkal jobban tetszik,ahhoz képest, amit Paralián láttam!
Szóval szerintem inkább Sarti!!!
#1363872010-05-31 11:39:55 Válasz a #136385. hsz-ra
Mi is autóval megyünk és akkor találkozunk mert 31.-ig ott leszünk ha minden stimmel a szállással. A Dias Z.-nál foglaltunk máskor is mentünk velük. Mi 8-an megyünk a család és 2-szobánk van. Még nem említem nekik ezt a jó hírt de kezdek idegbajos lenni. Nem vagyok ennyire derülátó mint te és nem azért foglaltam januárba, hogy a végén egy lepusztult szobát kapjunk.
#1363892010-05-31 11:50:11 Válasz a #136387. hsz-ra
Hát igen, én is aggódom. Remélem Hadiandi mielőbb beszámol a részletekről.
Én is már év eleján foglaltam és nagyon kiábrándítana, ha valami gond lenne a szállással. Reméljük a legjobbakat.
Mi is majdnem a Sarti Beach Aparthotelbe mentünk, de egy hónapja már nem volt ott hely júli 31-től, így a Michalis-t választottuk helyette. De már egy ideje kezdek örülni, hogy lecsúsztunk róla, mert hallani róla negatívat! Igaz, még nem tudom milyen lesz a választott helyünk!
Az én véleményem szerint Sarti Beach azért "gázos" mert relatív messze van a falutól.A tengerpart szép homokos a parton van BAr van bolt és szépek az apartmanok.Több apartman házban még medence is van.
DE!Ha este akartok csavarogni akkor gyalogolhattok be a faluba ott nézelődtök esztek,isztok és utána vissza kell gyalogolni a faluból Sarti B.-re.Nem ez nem szinpatikus benne.De ezeket ki lehet küszöbölni egy robogó bérléssel vagy bicikli bérléssel.
#1364292010-05-31 15:09:52 Válasz a #136422. hsz-ra
Nálam nem a központba való sétálás a gond mert ezzel tisztában voltunk az elején. Azért választottuk ezt mert lassan mélyülő a part míg azt hallottam, hogy a központban hamar mélyül. Medence is van és az unoka itt tud úszkálni ha nincs kedvünk a parthoz és mégis szem előtt van. A másik szempont, hogy emeleti legyen.
Nekem a szállás a problémám, az ágyak a tisztaság stb. pedig a képeken semmi kivetni valót nem találok . Most is mindent végig néztem, tetszett amit láttam ezért választottuk de a valóság lehet elkeserítő is !
Remélem Hadiandinak lesz ideje jelentkezni és beszámolni valami meg nyugtató infóval.