Térkép elküldve, szóljon aki nem kapta meg. Nem lett nagyon híres, nem vagyok topográfus ( sõt úgy éreztem szopográfus vagyok ). Remélem tudjátok használni. A paralian belül lévõ dolgokat értelemszerûen nem tudtam ezen jelölni !
Jo reggelt Minden Kedves Paralia rajongonak.
Nagyon jo olvasni ezt a forumot, eddig még nem nagyon irogattam, csak olvastam. Sok érdekes dolgot megtudtam. Köszönöm Mindenkinek.
Én jun.9.-én indulok Paraliára, 1 hétre, elõször, tavaly Sartiban voltam, hát az is szupi volt, remélem az idei is az lesz.Már nagyon várom. Utánna minden tapasztalatot megosztok veletek. Gyönyörüek a képek, amiket felraktok, én is majd szeretnék ilyen szépeket felrakni ide. Kérhetnék én is térképet, ha lehet minnél többet, nagyon be vagyok parázva az ut miatt, ez lesz az elsõ autos utam Görögországba. Remélem nem tévedek el, és minden rendben lesz./ luca2274@freemail.hu/
Mindent jegyzetelek amit fontosnak találok, és hála nektek már nagyon sok infom van. Köszönöm.
A quad tura nagyon érdekel, lehet, hogy miatta kihagyom Athént. Ha valaki tudná mennyibe kerül a quad 1 napra légyszi irja meg.
A menta 2 apartannba megyek, ha valaki járt már ott, akkor arrol még jol jönne némi info.
Köszönöm
Mindenkinek szép napot
Luca