#1160852009-09-01 18:06:36 Válasz a #116029. hsz-ra
Szervusz jamasz!
Az Aranyház az Anett tours irodájától az a Katerina), a következő Eliti utcasarkon van. A gyógyszertártól a harmadik keresztutca.
az alábbi linken vannak képek is.
Nagyon szép az aranyház és,ha gondolod megmutatom hol van
Én már megnéztem magamnak.
Mi is oda akartunk menni egyszer,de csak 10 napos a váltás.
Így kimaradt!
Szia kedves Jamasz!
Igen erre a részre megyünk csak még mindig nem tudom a szállás nevét és hogy hol van.
Hát ezt nem nagyon szeretem,de sajna ez van.
Szeretem látni hogy mi vár rám.
De azt hiszem ez volt az első és uccsó foglalásom így.
Üdv:Robi[/b]
Most is azt szopogatom és ,ha jól kinyitom a szemem akkor látom a Dóm-ot és ha kanyarba is látnék akkor a tiszát.
Remélem jó szállásunk lesz!
Tök jó,hogy nem tudok semmit.
Még jó hogy tudom,hogy Neoi Pori
Szia Robi!!! Mikor indultok holnap? Várod már nagyon?? Én is éppen a második kávémat fogyasztom. Nagyon jó utat kívánok Nektek és jó szállást, meg finom, meleg kellemes időt, gyöngyöző jéghideg Mythossal!
Hát az időt nézve tundrabugyi Az indulás holnap este 21-22 óra környékén. A sört azt viszont nem hagyon ki mégha esik is az eső a buksimra.
Amit igértem azt meg beszerzem még,ha fene fenét eszik akkor is!
Jaj és köszi a jókivánságokat.
Ma már nem leszek mivel érkeznek a tesómék és megyünk csavarogni a halfesztre és jókat borozunk
Előre is köszönöm!!! A kicsi lány nevében... Tegnap véletlenül valami csacsis verset olvastam (nem tudtam hogy van benne szamár, különben eszembe nem jut olvasni...), s megint elpityeregte magát, hogy hol van az ő csacsija...
Látom ti is két kisgyerekkel voltatok,ha busszal mentetek megírnád nekem az utazás gyerekekkel topikban,hogy hogyan is viselték az utat?Előre is köszi!
Az ido csodas, a tenger meleg, szerintem az arak pont olyanok mint tavaly, csak az atszamolas miatt tunik magasabbnak. Minden nagyon jo, es boldog vagyok, hogy ujra itt lehetunk. Holnap megyunk Skotinaba,(nevado-falucskamba), de a busz indulasat meg nem sikerult megtudni. Jo gorog mentalitas, de ezzel egyutt lehet elni, es ettol lesz nagy kaland a holnapi nap. Ha az ember nem hetkoznapi mercevel a csodat varja, hanem annak orul amit itt lat, hall, vagy kap, akkor a menyorszag maga Gorogorszag.
majd irunk meg, addig is sok szep napot mindenkinek