Köszönöm! Ez legalább megnyugtató volt és remélhetőleg 1 hónap alatt sem fog a csillagokig szökni az ára mindennek. Nem szívesen mondanánk le az utat. Minden évben Görögországban nyaralunk és Kefaloniát nagyon szeretnénk látni.
Üdvözlünk Kefalónián!
Várjuk a friss információkat az árakról, , a fakultatív kirándulások időpontjairól, hogy változtak e tavaly óta? És persze minden hasznos információt!
Lassi-ból át lehet sétálni a fővárosba? Hány km re van tőle kb?
Kérdeztem egy két utazási irodát, mondták, hogy még nem annyira felkapott hely, mint pl korfu.
És Lassi tól kb 50 km a myrtos beach, akkor tényleg nem vészes.
Nekem még Santorini tetszik nagyon, így képek alapján, csak oda nem indítanak chartet járatot idén.
Majd még meglátjuk, de egyre jobban Kefalónia felé húz a szívem, persze Korfura is nagyon szívesen visszamennénk, tavaly felfedeztük idén jobban tudnánk tájékozodni.
Korfun és Szantorinin már mi is voltunk és az idén Kefalónia a célpont. A többi szigetről készült képeimet megnézheted a fotóalbumok között. Nehéz a döntés, mert mindhárom sziget Gyönyörű!
Lassi kb. 2-3 km-re fekszik Argostolitól, egy hosszabb sétával elérhető.
Amúgy vannak Kefalóniába is last minute utak?
Mert én még várok is egy kicsit hátha lesz ilyen last minuta, lehet sokan visszamondják. Idén július vége vagy augusztus elején szeretnénk menni mindenképpen.
Tavaly korfun júl. 2-től voltunk, megjöttünk és utána még ott volt az egész nyár szinte, így meg sokkal jobb, hogy várom, és mikor megjövünk majdnem hogy nyár vége fele van. Nem fáj a szívem hogy nekünk eltelt, a legtöbb ember még csak most fog menni.
Úgyhogy idén júl vége felé tervezzük mindenképpen:)
Azért is várok, meg nem is egy ismerősöm úgy ment tavaly hogy kedden szóltak neki, és szombaton repültek is, ugye ilyen Last minut -ba és jóval olcsóbb volt mint nekünk, pedig mi is elvileg valami kedvezménnyel mentünk.
Akkor Lassi nézegetem, Skala mennyire van messze a fővárostól?
Mert látom hogy Skala -ba több út van.
Ti repülövel mentek?
Skala kb. 40 km-re van Argostolitól és jóval csendesebb település, mint Lassi. A neten lehet találni jó kis Kefalónia térképeket, amiken láthatod a települések elhelyezkedését és a távolságokat.
Vagy a Google Earth még jobb!
Mi busszal utazunk Skalaba.
Igen, én is így tudom.
De busszal gondolom jóval olcsóbb is. egyre többen mennek busszal, ilyen nagyon hosszú utakra, biztos nem lehet annyira rossz akkor:)
Én még lehet bevállalnám, bennem lenne a tudat, hogy majd kárpótol a látvány mindent , de páromat szerintem nem tudnám rávenni.
És aludni lehet a buszon?
Beszéltem egy utazási irodával, ők is azt ajánlották ha nem most akarunk még menni, érdemes várni egyre többen így mennek már nyaralni hogy előtte 1 héttel szólnak hogy van last minute út.
Most mondjuk lefoglalnám, aztán kiderülne hogy júl. végén van egy csomó last minut út, olcsóbban.. hát nemtudom hülyét kapnék Tavaly is már bánom hogy nem vártunk egy jó 30 000 Ft.ot tuti megsporóltam volna. Elkapkodtuk kicsit.
Most regisztráltam csak az oldalon, látom hogy mind a 323 oldal erről szól, próbáltam visszaolvasni jó pár oldalt, ezekre nem nagyon találtam választ. De elnézést ha terheltelek a kérdéseimmel.
Lenne pár kérdésem. Júni 18án utazunk Kefalóniára.
Hogy éri meg a kocsibérlés jobban? Mert találtam oldalt hogy ha neten foglalom le, akkor 22ezer Ft 3napra + 8ezer önnrész. Ha kinnt bérlek személyesen akkor jobban járok? vagy ti melyik megoldást javasoljátok?
Kefalónián a helyi buszjáratot mennyire ajánljátok? Ritkán járnánk buszjáratok? Jobban megéri kocsit bérelni inkább?
Az Árak mennyire normalizálodtak ott? mert neten nézegettem, és régebben ilyen 2-3X árakat írtak.
Az idő járás június végén milyen szokott lenni kb.?
Előre is köszönöm a segítséget.
Szia!
Szerintem érdemes az autót neten előre lefoglalni, mert így talán még olcsóbb is.
A helyi buszközlekedés nem túl jó a szigeten, inkább az autóbérlés.
Az idei árakról én még nem tudlak informálni, várjuk Marcsi jelentkezését.
Az idő miatt ne aggódj, biztosan jó meleg lesz.
pmoncsi33!
Ha idén Kafalloniára mész, többé nem mész vissza Korfura. Anno mi is ott kezdtünk, Paleokastritsa nagyon a szívünkhöz nőtt (viszont a keleti partért 1 forintot sem adnék, az tiszta Paralia ), de Lafkada, Thassos, Santorini, Kalymnos után az emberfia nem vágyik vissza Korfura. Ez az igazság!
Kónyu, az igazsághoz azért az is hozzá tartozik, hogy 3x voltam Korfun, 1x Lefkadán, 1x Szantorinin és 1x Pargán, de azért még mindig vissza vágyom Korfura is.
De nyugtass meg, hogy nem Benitsesre, Moraitikára, és végképp nem Kavosra vágysz, mert azt nehezen tudnám megérteni
paleokastritsát érteném, de nekem már Sidari is uncsi volt, pedig mindkétszer csupán 1 napot töltöttünk ott (még mikor a gyerekek kisebbek voltak, az Ő kedvükért), nem beszélve az angolinvázióról, amit én nehezen tolerálok!
Megnyugodhatsz Kónyu, nem Sidarira és nem is a keleti partra vágyom vissza!
Mi Paleokastritsan laktunk, előtte pedig Liapadesben. Ide bármikor visszamennék! Azért Paleo nálam még mindig a No. 1.
Bocsi az OFF-ért!