Aludj néha Ati, mert már nagyon fáradt vagy... Perzse nekem nagyon bejön ez a jókedvcsinálós hangulatod.
Szegény meghalt, mi meg itt röhögünk rajta...Bár lenne egy döglött medúzád is otthon...
Nem szeretek aludni, fölösleges idõkidobásnak tartom. Aki kitalálta egy lusta feltaláló volt . Én egyben fogom letudni az alvást, és a halál utánra tartogatom !
Sztem inkább költözz ki a tengerpartra, majdnem olyan, mintha saját delfin-rajod lenne. Meg lehet olcsóbb megoldás is. Én partner vagyok ezekben a delfines dolgokban, egyszer beevezünk aztán meglessük õket...
Hát Ati, Patrickod nagyon bejönn. Fel tudod dobni a hangulatot az biztos!!!!
A végén addig jutunk, hogy jövõre egyszere megy a hellaszos csapat Paraliára nyaralni???? Nagy buli lenne, kinéznék egy irodát és egy apartmanházat....
Amit Ati mondott a pihenéssel, kicsit morbid, de én is ezt vallom. Fura dolog, szerintem igaz. Így vidáman lehet élni, nem akad fent az ember a fáradtságon és a bajokon.
Gyanítom jövõre még nem lesz meg az apartmanház...Bár csodák minig vannak. Én pedig sose adom fel.
Szegény párom kitalálta, hogy készen veszünk egyet, de szerintem izgibb építeni egyet, több kreativitást is igényel. Követnénk a jól bevált görög szokást, pár évenként egy emeletet ráhúznánk.
Amint kész lesz, szólok. Számok helyett az ajtókra meg rögtön nevek kerülnének, mint ImiCMóni, Ati, Christee, Csöpp, Bryam, Dadan (bocsi ha valaki épp nem jutott eszembe....) nem is számok.
Na jó, álmodozz csak Pöpi!