#1856592012-05-29 20:41:22 Válasz a #185651. hsz-ra
Messonghi-ba megyünk, de minden nap más helyeket szeretnénk bejárni lehetőség szerint.
Az autóbérlést is akkor megfontoljuk, hogy még itthon intézzük el.
A fakultatív programok meg sem fordultak a fejünkben, mert rohanás, sok emberhez igazodni, és eddig akár hova mentünk, mindig útikönyv és saját magunk szerveztük (a hajókirándulásokon kívül).
Ezért is gondoltuk, hogy 2 napot minimum rászánunk hajnaltól késő estig a sziget bejárására (tudom hogy ez lehet még így is kevés, de sajnos nem volt lehetőség, hogy 1 hétnél tovább maradhassunk és még nincs túl sok tapasztalat az egyéni útszervezésben ).
Bármilyen tanács jól jön és persze bármilyen tapasztalat segít.
Sziasztok!
Nekem a kajáról annyi a véleményem, hogy nem azért szoktunk görögbe menni, hogy reggeltől estig bérelt autóval a Lidl-t járjuk olcsó tejért. Nem vagyunk csecsemők, hogy 3 óránként tejet szopjunk. A heti l l tej miatt nem érdemes kocsikázni, főleg, hogy friss meleg kenyeret is lehetett venni a közelben. Vagy rossz helyen tankoltunk? Az l hét nyaralás ne arról szóljon, hogy kajáért bújjuk a boltokat, van néznivaló más bőven.
#1856782012-05-30 07:36:10 Válasz a #185671. hsz-ra
Kedves Györgyi2!
Köszönöm a hozzászólást és azt, hogy az eddigi pozitív benyomásomat a fórumról sikerült tönkretenned a nem túl hasznos és segítő hozzászólásoddal.
Nem azért bérelünk autót, hogy vásároljunk, hanem hogy bejárjuk a szigetet.
Többször voltam már all inclusive ellátáson, és a reggeli gyümölcsön és a vacsorán kívül mégsem használtam ki, de köszönöm az ítélkezést.
Nem azért kérdeztem, hogy mit hol érdemes megnézni és vásárolni, hogy naponta kétszer bejárjuk !bérelt! autóval a Lidlt, hanem azért, hogy itthonról mi az, amit vinni kellene (konzerv, rizs, tészta stb), hogy meg tudjam főzni napi 1 alkalommal esténként a vacsorát!
Mindenki segítőkész, építő hozzászólásokat írt eddig.
Nekem azt tanították, hogy vagy jót, vagy semmit, és főleg ne kritizáljak másokat és ne alkossak véleményt másokról ismeretlenül és ne ítélkezzek.
#1856792012-05-30 07:42:10 Válasz a #185662. hsz-ra
Köszönöm a linkeket és az autóbérléssel kapcsolatos tanácsokat!
Mindenképpen utánajárok, hogy ott helyben a 4 közül melyiknél lehet intthonról intézni a foglalást
Kedves gszilvi!
Sajnálom, hogy magadra vetted, nem neked szántam amit írtam! Mi is béreltünk autót, mi is vittünk kaját magunkkal. Sajnos minden fórumon vannak nagyon " okos" emberek akik azt hiszik, hogy csak az a jó amit ők mondanak és tesznek. Mégegyszer, bocs, nem neked szántam amit írtam! Jó nyaralást!
Nem kell aggódi semmin! Csak "Görögösen"! Az autó bérlésnek a legegyszerűbb megoldása az, ha kerestek (mert van sok helyen) egy irodát, bementek és megalkudtok az árban! ENNYI!
Boltok árai között meg nincs hatalmas nagy különbség, csak ha max 2 hétre vásároltok mennyiséget. De arra meg ott van a Lidl, ami semmitől nincs messze, ugyanis egy szigetenlesztek!
Mi sokmindent szoktunk itthonrol vinni. 10 napbol 5 napra viszunk ebedet,a tobbit ott oldjuk meg. melle viszunk meg vacsira es reggelirevalot. a tobbit ott vasaroljuk.
#1857312012-05-30 16:40:57 Válasz a #185730. hsz-ra
Mi semmit nem viszünk magunkkal. Mindent ott veszünk meg.... Amíg kint vagyunk, én olajbogyón ,suflakin , gyroszon , kívül mást nem vagyok hajlandó megenni.. Ha jövünk haza előtte kimegyünk a piacra,és jól feltankolunk mindenből, hogy kibírjon pár hónapig amíg megint megyünk..