Kedves Vicosz! Kiderült, hogy Pontios Apartmanba már tavaly novemberben lefoglalták a buszos utakat. Küldtek más szállásra árajánlatot, de majdnem 400 ezer forintot 4 főre busszal kicsit soknak tartom. Úgy látom idén lecsúsztam erről a szupi helyről.
Sziasztok! Már nincs hely Thassosba 4 főre, azt mondták, hogy ha jövőre ide akarok menni, novemberben foglaljam le a helyet. Végül is megérdemlem, csak mindig ilyenkor foglaltunk le a szállást.
Az Apollonnál próbáltad csak? Más is utaztat Thassosra pl. Aeolus, Dias Zeus...
Már összeszedtem az utazási irodákat, s felhívtam mindegyiket. Csak még az is rossz, hogy van ahol csak két hetes turnus van. Az meg nekünk sajnos nem jó.
Már összeszedtem az utazási irodákat, s felhívtam mindegyiket. Csak még az is rossz, hogy van ahol csak két hetes turnus van. Az meg nekünk sajnos nem jó.
Még azt is megpróbálhatod, hogy csak buszjegyet foglalsz és a szállást privát intézed. Úgy, ahogy Csarlsz is írja. Tavaly mi is így voltunk: Apollonos busszal mentünk-jöttünk, de Ónodi Áginál foglaltunk szállást 2 hétre privátba a Nontas/Athanasios házba full a tengerparton csodás kilátással!!!
#2270092015-02-18 17:54:56 Válasz a #227008. hozzászólásra
Mi is Ágin keresztül foglalunk mindig - immár harmadszor, és nagyon jó szállások vannak még Skala Potamiában. Nézd meg a oldalt, amit előttem belikeltek, és keresgess Neked megfelelő szállást. Vagy irj Áginak, hogy mikor mennétek és milyen szállást szeretnétek, és ő majd megirja, hogy mik a lehetőségek.
Tudnátok nekem ismét segíteni? Alexander Studioban foglaltam apartmant Golden beach mellett.
Azt írják az e-mailben:"I sent what to do the previous message. If you want to keep the room you must to sent the 30% of the deposit in this adress.
Metaxas andreas,limenas thassos greece,TK64004,western union."
Ez mit jelent? Próbáltam lefordítani, de nem igazán értem. Azt tudom, hogy szüksége van 30% előlegre. De hogyan? Utalnom kellene a bankszámlájára? A bankszámlaszáma:64004?
Előre is köszönöm!!!!!!!
Köszönöm a segítséget Bambusznád!!! Most már értem.
Az Alexander Stúdiót ismeritek a Skala Potamia mellett a Golden beach közelében? Közel vannak hozzá a homokos partok és a tavernák, boltok?
Gondolom a 30% előleget nyugodt szívvel küldhetem. Mi eddig csak helyben kerestünk szállást vagy utazási irodán keresztül foglaltunk. De már olvasgattam, hogy itt Thassoson jellemző az előleg kérése.
Sziasztok! Egy héttel ezelőtt még azon voltam kiakadva, hogy nincs ezen a gyönyörű helyen szállás. Tanácsotokra felvettem a kapcsolatot Ágival. Nagy meglepetésemre, elég sok apartman közül lehet válogatni. Mindenképpen olyan apartmant szerettünk volna ami két légteres. Az alábbi apartmanok közül válogathatunk: Jota apartman, Kastalia apartman, Viki apartman (parti-hegyi) s még ott van a gyönyörű helyen lévő Georgis apartman is. Először úgy gondoltuk, hogy legyen Jota vagy Viki. De aztán megláttam a Georgist. Szóval teljes káosz! S már most tudom, hogy nem akarok majd onnan visszajönni!
#2272622015-02-26 17:58:39 Válasz a #227252. hozzászólásra
Andi, ez már innentől a Te döntésed lesz! Annyi, hogy az apartmanok közelében más partszakaszok vannak - majdnem. (ha jól láttam a térképen)
Mi szeretünk a centrum közelségében lenni, leszaladni a szupermarketbe, ha kell valami, vagy a pékségbe, ott vannak a suvenirboltok - amit képes vagyok hatvanszor is bejárni - szóval mindenkinek más a fontos. Ráadásul mi most babával megyünk, és a centrum strandja pont nekünk való, homokos, nagyon lassan mélyülő. Igaz tele van napernyőkkel, de mi szeretjük a pezsgést.
Szépek az apartmanok, valóban nehéz lehet a döntés.
Sziasztok! Egy héttel ezelőtt még azon voltam kiakadva, hogy nincs ezen a gyönyörű helyen szállás. Tanácsotokra felvettem a kapcsolatot Ágival. Nagy meglepetésemre, elég sok apartman közül lehet válogatni. Mindenképpen olyan apartmant szerettünk volna ami két légteres. Az alábbi apartmanok közül válogathatunk: Jota apartman, Kastalia apartman, Viki apartman (parti-hegyi) s még ott van a gyönyörű helyen lévő Georgis apartman is. Először úgy gondoltuk, hogy legyen Jota vagy Viki. De aztán megláttam a Georgist. Szóval teljes káosz! S már most tudom, hogy nem akarok majd onnan visszajönni!
Mi 3x voltunk a Jota 1. mazonettjében, de tavaly egy térdműtét miatt nem tudtuk vállalni a mazonettet, az egyszintesben pedig nem volt már hely, így a Georgois-ban voltunk.
Nem bántuk meg!
Nekünk egy kicsit jobban tetszett a Georgis, mert talán nagyobb, tágasabb és nem kellett lépcsőzni, sőt a kertje is szebb. Az épített medence nem hiányzott, hiszen ott van előtte a "nagy medence".
Szóval szerintem legközelebb is Georgis Anna lenne.
De ez csak egy vélemény. Ismerőseinknek, akik szintén voltak már itt is - ott is, a Jota jobban bejött.