#1858092012-05-31 16:47:29 Válasz a #185754. hsz-ra
Nincs ok aggodalomra! Minden görögösen nyugodt itt a szigeten A kecskék az úton heverésznek meg sem mozdulnak a kocsik láttán elvégre tudják hogy nem bántja őket senki a fotózást meg kedvelik:)
Én is gyűjtögetem ezerrel az infókat Most olvastam egy 2009-es beszámolót,abban azt írják,hogy ha a tengerparti úton megy valaki Lassiból-Argostoliba,akkor az több mint 1 órás gyaloglást jelent ,viszont van egy rövidebb út,ami kb.15-20 perc. Arra lennék én is kíváncsi,hogy merre keressük majd a rövidebb útvonalat
Te tudsz esetleg még valami nagyobb üzletet Kefalonián?
A Lidl-n kívül, persze.
A Skala-i Solomost már megtaláltam, és elég nagy választékot látok, mindenből.
1X Mi is a parton fogunk átsétálni Lassiból Argostoliba. Kerül amibe kerül. Ha nem nagyon vészes akkor majd mégegyszer ugyan igy. De mi is azt tervezzük, hogy vacsora Argostoliba és séta haza a rövidebb utvonalon Lassiba. Tavaly vittem magammal olyan piros bicikli villógot, de a sok külföldi kiröhögött hogy biztonságossan akarok az uttesten a sötétben sétálni. Igy inkább most vettem ilyen villágitó karkötöket és azt fogjuk magunkra tenni, és ugy fogunk a sötétbe sétálni. Tavaly 1 szál rózsa + 1 villágitó karkötőt adtak 5 euroért.
#1858352012-05-31 20:17:21 Válasz a #185813. hsz-ra
Sziasztok!
Skalában a Solomos a legnagyobb választékú super market, kielégítő árakkal ...aki Argostoliban jár ott a Lidl,Marinopoulos,Spar áruházak..de csak emiatt körözni butaságnak tartom:) az üzemanyaggal többe kerül majd az áru:)
Szerintem Kopter mi is hasonlóképp fogjuk csinálni,bár az úttest szélén való gyaloglást sötétben kicsit meredeknek tartom De a világító karkötő tényleg jó ötlet
#1858372012-05-31 20:21:30 Válasz a #185810. hsz-ra
Lassiból a főuton haladva balra sétáltok ki ,egészen addig amig egy nagy kereszteződéshez értem ami mutatja balra lefelé Argosztóli jobbra bedig felénk Skala felé vezet az út
Argostoli elején van egy Spar nagyon jó választékkal,mi ott vettük az ajándék Olivaolajokat,lekvárokat és nagyon akciósak voltak a dobozos gyümölcslekek,nagyon szeretjük az Amitát,emlékszem jó áron volt...
Miskolciutas ! Erre gondolsz ? na majd jol megkostolom. Ittam én is kint korfun sok fajta dobozos üditöt, de volt közte ihatatlan is. Sajnos csak a Lipon Ice teára emlékszem ami iható volt, és a csapolt sörre.