Köszönjük a szupermarket listát!
Úgyis akkor megyünk, amikor útba esik
Az idén nagy, illetve nagyon-nagy dobozos fetát kell hoznom, és ennek a lelőhelyét fel kell majd kutatnom! Május van, és már nincs itthon semmi, mert behabzsoltuk Hát nem tragédia?!
Jut eszembe, van Kefalonián buborékos ásványvíz? Vagy itt is csak elvétve árulnak ilyet? Tavaly vadászni kellett Toloban, de azért megoldottuk.
Bár, ugye Toloban nem iható a csapvíz...
A LIDL Argostoliból az "autópályán " Skala felé az utolsó körforgalom előtt jobbról az utolsó elötti épületegyüttes ha kinagyítod a guglit amit feltettél,akkor látszik a parkolojában 2 árnyékoló is, a másik market az utolsó körforgalomban szemben fönn,nagyon közel a lidlihez,de ha mést skala felé tovább ott a kóvetkező de ott kisebb a választék meg drágább is.
Amita üdítők nagyon finomak.. Én is ittam tavaly ilyeneket.. Árakra nem emlékszem, de majd gondolom Marcsi beszámol erről is.. Aki nem ivott ilyen üdítőt ajánlom neki.. Nagyon finom! Mondjuk ez minden ilyesmire igaz.. Sokkal selymesebbek vagy nem is tudom, hogyan jellemezzem ezt.. Nem sajnálják belőle a gyümölcsöt..
Melus16! De ez dollár. iga az kb 600 ft ra jön ki. annyiért drága. 1.20 euró jobban hangzik. Ezt dobta ki a kukli. csak a fotó miatt linkelte be. Én is ittam tavaly valamilyen dobozost eper üdítőt. Volt ám benne anyag rendesen.
Igen ez az!!!Mi a 100%-os narancsra esküszünk,ami valóban nem olcso,ugy 1,59 körül,de minden cseppje megéri...mondjuk én itthon nem szeretem a 100-as leveket,de ez az Amita más...röhej,de hoztunk haza belőle!!!Bár én a paradicsomból is szivesen hoznék!!!Ja,az emlegetett Lidl-ben izlésesen becsomagolva jóféle saláták is vannak-padlizsán,tzatziki.azt is ajánlom,a hűtőpultban nézelődni,aki barátja a gasztronómiának,élvezni fogja...
Az Amita üdítők tényleg nagyon finomak! Nekünk leginkább a kókuszos-ananászos és a banános ízlett. Nem is tudom, hogy le merjem e írni...de mi tele pakoltuk velük a bőröndünk alját.
Én Korfuról tökmagot hoztam. Olyan tökmagot nem ettem még soha. Jó lenne ha itt is lenne olyan a közértbe, mert akkor jön velem haza minimum vagy 20 csomag. Na majd megkóstoljuk azt a finom üccsit. Az a baj hogy csak 15 kilós lehet a börönd. Max otthagyom a cuccom felét. Ilyenkor jó annak aki autóval megy.
A Skala-i Solomost már megtaláltam.. El is küldöd nekünk azt ahol megtaláltad a választékot?!)
Isti!
Hát persze!
Jobb oldalon kattints a szupermarket listára. A Solomos épp benne van.
Ha rákkattintasz, akkor odarepít, oldalt pedig megjelennek a képek, a helyről.
https://www.kefaloniamap.gr/kefalonia/appCOMP.asp
Hamarosan újra telepakolhatod a bőröndöd alját ismét.. Remélem be is számolsz majd róla, hogyan sikerült ez a művelet. Meg persze mindenről amit láttál.. Még az is lehet új izeket is felfedezel...
Beteszem még egyszer a Kefaloniás térképet, ha valaki nem ismerné!
Például, aki nem olvasott vissza.
Ez nem "csak" egy térkép, hanem szinte egy lexikon Kefaloniáról.
Akit érdekel, használja.
Vigyázat, csak akkor ha sok idő van leskelődésre!
Céglista:
http://www.kefaloniamap.gr/kefalonia/appCOMP.asp