Ha jól emlékszek mi a Diogenis apartmanban voltunk! Kicsit messze van a tengerpoartól igaz, de a csodálatos a hely és öröm ott sétálni. Robogó kell bérelni hosszú távra és meg van oldva minden.
Off off off...........szúnyog riasztó reklám?ha valaki elmondja a véleményét teljesen mind1,hogy pozitív vagy negatív az mért baj?Nem ezért van a fórum?
ÁÁÁ!Biztos kis naív vagyok én is.És itt csak az emberek kedvére valót lehet írni?Akkor bocsi!
Szia Sancho!
Igazán nincs mit köszönnöd. Véleményem szerint ennek a fórumnak az
egymás megsegítése, tapasztalat átadása kell, hogy a célja legyen.
Üdv.
czoki
Sziasztok tudtok egy tavalyi árat mondani a kalózhajóra? mert sokat olvastam vissza és nem találtam !
Szerintem a www.sartikirandulas.hu oldalon az idei felől is tudsz érdeklődni. Mi tavaly voltunk velük, de sajna az árra nem emlékszem. Arra emlékszem, hogy függ a gyerekek és felnőttek számától. Minél többen vagyok annál olcsóbb.
Most olvasom vissza azokat a hozzaszolasokat amirol lemaradtam.........es olvastam 1 hozzaszolast sassosrol!
Ezzel kapcsolatban szeretnek megosztani veletek 1 sztorit:
(remelem nem gond)
A minap betertem Sassoshoz , mert surgosen megkellett latogatnom a mosdo helyiseget!
Dolgom vegeztevel talalkoztam Sassosal (elotte soha), es megkinalt ouzoval, kozben jot beszelgettunk.........a nagy pialas vegeztevel erzekeny bucsut vettunk egymastol!
Tegnap Sassos kifozdeje elott setaltam el, mikor is hallom, hogy valaki a nevemet kibalja! Hat ki lehetett............Nem mas mint sassos!
(pedig inkognitoban voltam, napszemcsi, meg minden, nehogy a rajongok felismerjenek! )
Odamentem, pacsi, puszi-puszi, a kezebe nyomott 1 ujabb adag uzot es 1 gyrost! Kerdeztem, hogy mivel tartozom, erre kozli, velem, hogy semmivel, ez szuvenir!
Na hat ha ilyen aranyos volt (es neki koszonhetoen az ingyen ebedem is megvolt), a minimum, hogy 2 cuppantosat lehellek az orcajara!
Roviden tomoren ennyit Sassos-rol!
Nagyon aranyos, es csak ajanlani tudom!
#1376192010-06-05 17:25:02 Válasz a #137616. hsz-ra
Ez a görög vendégszeretet! És ilyen a jó vendéglátós, így lesz neki reklám és így lesznek visszatérő vendégek.
Bááár, ahhoz meg pofa kell szerintem, hogy az utcáról bemenjek csak a dolgomat végezni... ezért itthon ki szokott lenni írva, hogy "Wc: 100 Ft, vendégeknek ingyenes". Na és persze itt ha bemégy dolgotvégezni, nemigen kapsz gyrost (ebben egyébként nem látok logikát Sassos esetében sem), de gondolom, ezen az áron jópár ebédért odalátogatsz még a jövőben...
Sziasztok ! a kint lévőktől kérdezem vagy az itthoniaktól is hogyha tudnak válaszolni ! hogy állunk szúnyog és medúza tengeri sün téren? leginkább szúnyog mert júni 18 án megyünk érdemes e valami szúnyog ellenit vinni ?
Sziasztok ! a kint lévőktől kérdezem vagy az itthoniaktól is hogyha tudnak válaszolni ! hogy állunk szúnyog és medúza tengeri sün téren? leginkább szúnyog mert júni 18 án megyünk érdemes e valami szúnyog ellenit vinni ?
Ha kijutunk Görögországba, ebben az időszakban megyünk és még sosem volt gond a szúnyogokkal, medúzákkal. Tavaly Sartin sem volt gond. Sünök meg a rendőrőrsön vannak... Viccet félretéve, a fürdő helyeken kevés a sün, inkább olyan helyen vannak, ahol keveset mozognak az emberek. Azért nem árt ha van szúnyogriasztó, mert előfordulnak, de nem jobban, mint Magyarországon