#1858922012-06-01 10:08:36 Válasz a #185891. hsz-ra
Isti!
Az lesz, hogy még tervezgetek, mert ha hiszed, ha nem, szinte még sehol sem tartok.
Aztán meghallgatom a beszámolóitokat, és kifaggatlak Benneteket az élményekről, tapasztalatokról, röviden mindenről.
Legalábbis, remélem, hogy megtiszteltek majd ezzel!
Aztán pedig elutazom, míg Ti már csak irigykedtek.
Hűű te aztán nagyon jól meg akarod szervezni a nyaralást.. Nem jobb az ha csak úgy alakul??? Megvan hová szeretnél menni csak a napokat kell leszervezni hozzá..)))
90 nap bőven elég lesz erre.. Még sok is lesz..
Hehe.. Feltéve ha lesz ilyen.. Mert ha mindenki csendben lesz akkor ez nem jön össze..:PPPP
Hát igen aki szeptemberben utazik.. Én addigra már élményekkel tele leszek..
Még egy hét és indulunk!
Már teljesen be vagyok sózva!
A hétvégén már elkezdünk pakolni a bőröndbe.
Számolom vissza a napokat. Persze, majd beszámolok mindenről... bárcsak ott lennénk már!
Bizony.. Jövő héten ilyenkor már javában úton leszel..
De jó neked. De nem baj én is követlek majd 28 nap múlva..)))
Jó pakolászást a hétvégén.. Bár jövő hétig még összegyűrődik a sok ruha a bőröndben..
Beszámolót várjuk majd mindenképpen... Eddig senki nem érkezett ide, hogy elmondja mit tapasztalt..((
#1858992012-06-01 10:35:10 Válasz a #185898. hsz-ra
Pont ezen gondolkodtam az előbb, hogy az idén még nem jelentkezett senki (Marcsin kívül), aki megosztotta volna tapasztalatait velünk.
Remélem a vasárnap haza érkező turnussal lesz végre valaki aki mesél nekünk.
#1859032012-06-01 10:48:09 Válasz a #185894. hsz-ra
Isti!
Én nem konkrét napi programot tervezek, holmi szigorú menetrenddel.
Mindössze annyi, hogy tudni akarom, mit szeretnék megnézni, oda hogy lehet eljutni, és mi van még a közelében, amiről nem szeretnék lemaradni.
És ráadásul a mai világban az ez irányú tudás megszerzéséhez minden adott.
És azért reménykedem abban, hogy amikor visszatértek is itt lesztek a fórumon.
Talán állíthatom, hogy megérdemelném az infókat, mert amiket találtam mindet megosztottam Veletek, vagy nem?
#1859052012-06-01 10:59:08 Válasz a #185903. hsz-ra
Melus!
Én is összeírtam, hogy egy-egy nap milyen irányba indulunk, milyen strandokat, látnivalókat érdemes arra megnézni. Persze a napok programja felcserélődhet, változhat, de akkor is jó, ha van egy terv, amihez igyenkszünk tartani magunkat. Ha jól meg van szervezve a nyaralás, úgy van esély látni a legtöbbet a szigetből. Persze ez nem egy szigorú útiterv, de irányadónak nagyon jó. Eddig is írtam mindig ilyen útitervet a begyűjtött infók alapján és többé-kevésbé sikerült is mindent megnéznünk, amit szerettünk volna. Számunkra hasznos volt.
Akkor jó, már azt hittem így tervezel.. Minden napra valamit..
Hát szerintem a sziget olyan nagy, hogy két hét sem lesz elég mindent megnézni..))) De legalább azt láthatod amit tényleg szeretnél látni..
Mi pont ezért megyünk sok fakultatív programra.. Így sok mindent láthatunk a szigetből.. Bár kicsit rohanos lesz a tempó, mint minden ilyen program.. De Marcsi tuti sok dolgot mesél majd mindenkinek..)
Persze én itt leszek.. Meg szerintem mások is.. Csak lehet az aktívitás nem lesz olyan nagy:)))
Igen igen.. Ez így van.. Nyugi meg is kapsz minden infót.. Nem vagyunk szívtelenek ám.. No meg csak egy kis vérszívás sem árt..:PPP