#1162632009-09-02 21:31:14 Válasz a #116076. hsz-ra
Forradalom!
Az uszony már nem fér bele a búvárzsákomba (4 rongyba került a Decathlonban), mert 2 polifoam, 1 szélsátor, 2 pipa, 2 búvárszemüveg, 1 UV-póló, 1 pár kesztyű, 1 fürdőlepedő meg még pár apróság elfoglalta a helyet. Az uszonyt külön kell kézben vinnem (vagy az asszonynak, ha én épp fotózom ). Csizmát nem használok.
A lánykérés meg már több mint 26 éve megtörtént, de azért jó az ötlet.
Christine!
Ezt láttad?
#1162722009-09-02 23:51:46 Ag. Ioannis - Válasz a #115846. hsz-ra
Pár évvel ezelőtt volt busz Skopelos városából Glossába (Loutrakiba), szerintem az még most is van (miért ne lenne?). Az útvonal érinti az Ag. Ioannisi bekötőutat (ki is van táblázva). A sofőr minket ott letett (hazafelé Glossából jöttünk, az is emberi távolságra van). A kereszteződésből séta a templomhoz ... nem mondom, hogy két perc, de egy átlagos kondíciójú, kiránduláshoz szokott embernek nem halálos. Már nem emlékszem, időben mennyi volt (távolságot saccolni meg úgysem tudok ), de olyan szép a látvány, hogy hipp-hopp elszalad. Ha sokat szoktatok bandukolni alapjáraton is, akkor nyugodtan vágjatok neki. Nekünk fantasztikus élmény volt.
(És ejnye-bejnye, ha vissza tetszett volna olvasni, már volt szó erről... )
Kérdeznem sem kell és jönnek a jobbnál jobb ötletek amire csak kapkodom a fejem. Már alig kell párat aludni és tényleg indulunk erre a csodás szigetre. Ha lesz egy kis időm leírom a részletes tervünket, mert már fejben megkreáltam.
#1163292009-09-03 11:50:58 Válasz a #116272. hsz-ra
"(És ejnye-bejnye, ha vissza tetszett volna olvasni, már volt szó erről... )"
És ejnye-bejnye, ha nem másokban tetszene keresni a hibát, akkor tetszene látni, hogy bizony már erről is volt szó :
"Pár évvel ezelőtt volt busz Skopelos városából Glossába (Loutrakiba), szerintem az még most is van (miért ne lenne?)"
Amúgy meg a buszvezető az útvonal közben bárhol kirak, ahol kéri az ember, hiszen tudja, hogy van vagy összesen 4 megálló az egész szigeten, meg hát kedves bácsi
Szia,Évike!!!
Köszi,szerintem olyan jó igy a fórumon belül videókat nézegetni,mégjobban vágyakozik az ember!
Nagyon szép nyaralást neked,bár még van pár napod,de nehogy elmulasszak búcsúzni!
Érezd nagyon jól magad,ússzál sokat!
A mi hátizsákunk az olyan tipikus hátizsák volt.
Tudjátok aminek van 2 csat az oldalán ahová feltudsz csatolni polifomot, vagy hálózsákot.
Na ide volt csatolva a 2 uszony.
A VÍZ NEM HIDEG!
Sőt meleg. Megkérném aki kijelenti, hogy hideg tegye hozzá, hogy ebben az időben "x-y ig volt nekem" hideg.
Tökéletes volt a hőfok 3-4 órát búvárkodtunk egyhuzamban és nem fagytunk meg.
Valószinűnek tartom, hogy kint nem lehetett elég meleg, és ahoz képest volt, hideg a víz.
A búvár csizma pedig igencsak kellene!
Pl. a három fa öblénél rohadt sok a sün, és nagyon nehéz bemászni a vízbe mivel nem strand, de egy búvár ha vízet lát bemegy!
De ez az egész szigetre érvényes rohadt sok a sűn!
#1165292009-09-04 16:42:52 Válasz a #116526. hsz-ra
A vízhőfok minket nem érdekel, ha nincs befagyva bemegyünk
Csizma sün ellen? Nekem még a Nasa uszonyomat (vastagabb és erősebb anyag, mint a többség) is átszúrta kb. 1 centis résznél, mikor ellöktem magam egy szikláról
Kíváncsi vagyok, ha belelépnél, védene-e egyáltalán. Persze a sziklákon biztos hasznos!