Sziasztok
Én is már nagyon tűkön ülök és várom az utazást. Általában csendben molyolok, az áltlános infókat össze tudtam szedegetni, meg rá is kérdeztem, nem vagyok híve annak, hogy csak úgy bedobjak valamit anélkül, hogy visszakeresnék És a tavalyi-tavalyelőtti pörgés igen csak hasznos tudnivalókat tartalmaz, pláne ha priviben is segítséget kapok. Jómagam nem igazán tudok hozzászólni tapasztalat híjján, de most már gondoltam elkezdek itt is tobzódni
Sajnos idénről még nem igazán érekezett friss információ, megnéztem az utaslistát is: most ketten vannak kint, Pordanniki, Te mindjárt mész! Remélem megszánod szegény kiéhezett társaságot, és megdobsz minket mindenféle jóval!
Előttem még Nikóca, Zsofi86 és Isti26 megy, úgyhogy talán lesz miből csemegézni, bár Istivel váltjuk egymást, úgyhogy ha csak onnan nem jelentkezik be, akkor mire beszámol, már én is kezdem átvenni a ritmust.
A magam részéről azt ígérhetem, hogy bár valószínűleg nem fogok világmegváltó érdekességekkel szolgálni - pláne mivel csak egy hétre megyünk, ezért esélyünk sem lesz "lekőrözni" élménymennyiségben a kétheteseket, de azért remélem, hogy az utánunk utazóknak kedvet tudok majd csinálni
Utána érdeklődtem a bőrönd súly határairól.Az utazási irodám /Personal Tours/ azt mondták, hogy nekik szerződésük van a travelservice-vel a 20kg súlyhatárról. Felhívtam a travelservice-t és ezt ott is megerősítették!
A magam részéről azt ígérhetem, hogy bár valószínűleg nem fogok világmegváltó érdekességekkel szolgálni - pláne mivel csak egy hétre megyünk, ezért esélyünk sem lesz "lekőrözni" élménymennyiségben a kétheteseket, de azért remélem, hogy az utánunk utazóknak kedvet tudok majd csinálni
Zsokri!
Nem is arra leszek/leszünk kíváncsiak, hogy ki, kit köröz le.
Hanem a személyes élményekre, véleményekre, tapasztalatokra.
Pl. hol ettetek sokat, finoman, olcsón. Vagy Skala melyik részén ízlett a legjobban a fürdés. Vagy hol lehet szép képeslapot kapni? Vagy hogy mennyire ragadott magával ez a sziget, vagy Ithaka? Esetleg honnan érdemes napkeltét/napnyugtát nézni.....
Ilyenekre csak azok tudják a választ, akik már megjárták a szigetet.
Hol találok olyan térképet, amin a strandok is megtalálhatóak? mert pl. érdekelne hogy merre van a Trapezaki beach, de a netes térképeken nem találom sehol...
Miskolciutas ! A tökmag nevére nem emlékszem. De ha Jó vastag a mag, akkor vegyél 1 zacskóval nyugottan. Szerintem nem fogsz benne csalodni. Anyira emlékszem hogy görögországba gyártják.
#1859372012-06-01 15:41:24 Válasz a #185935. hsz-ra
Stormyboy!
Csak egy oldalt kellene visszalapoznod!
Ma délelőtt raktam be újból, direkt az új fórumosoknak.
Hogy könnyebb legyen az adatgyűjtés, nekik is!
Minden beach rajta van, képekkel
Stormyboy ! Te vagy az isten. Én holnap terveztem hogy megkérdezem töllük, mert megyek ugy is a Pólusba. de igy akkor nem kell. Tegnap vettem a vaterán fasza böröndöt is. igy már csak egy másik vizicipő kell, és már indulhatnánk is.
Én még nem vettem eurót. Még nincs meg rá a pénz. ÁÁÁÁÁ. Mire meglesz 330 lesz 1 euró. És lehet agyvérzést kapok. Mennyit érdemes váltani ?? 1 hétre megyünk, reggelit kapunk. A fakultativokon kivül, mennyit érdemes vinni ? Azt mondták inkább több kézpénzt vigyünk hátha emelkednek az árak . És kerüljük a bankautómatákat.
#1859412012-06-01 16:11:48 Válasz a #185939. hsz-ra
Szia!
Mi júni18-án indulunk. Lassi, Minas studio. Most gyűjtöm az infókat, hogy hol érdemes vásárolni, autót bérelni stb. Ti mikor mentek?
Amúgy mennyire biztonságos Kefalónia? Szóval pl. ha a tengerparton otthagyom a cuccom amíg fürdünk, mire visszaérek ott lesz még?
Az apartmanok mennyire biztonságosak? szóval értékeket nyugodtan bent hagyhatok vagy nem ajánlott?
Stormybooy ! Mi július 23. Az Irilenába megyünk. Én eddig csak Korfun voltam, ott mindent otthagytam, kivéve a fényképezőgépet és a mobilt. A pénzt meg vittem be a vizbe. Ha meg nálunk volt minden akkor csak derékig mentem be. Jó utat és legeltessétek a szemeteket. üdv: Béla
Ha kocsit béreltek olyan részletes térképet kapsz,hogy magától odatalálsz...mondjuk Skalan a főutcán is van kitéve térkép,amit el lehet csak úgy venni,talán Lassin is lesz...