Huhh akkor ti az idén autóval mentek. De nagy lesz. Azt hozol haza amit akarsz. Jó turista legyél és nagyon buggyantsd meg az autót, szuvenyírekkel !!!!
Ezek szerint Pöpiéknek nem sikerült feljönni, vajon mi lehet a baj? Újabb e-mailt nem írt. Én is elköszönök, mert reggel menni kell dolgozni! Köszi a térképeket és a sok-sok humort! Szép álmokat mindenkinek! bryam
Hát attól félek, hogy rátalálok arra a helyre ahol a tegnap feltett képen található kavicsokat találtam , mert akkor tutira vége lesz a kocsi lengéscsillapítójának na meg a halaimnak, mert már most sem férnek az elõbb említett kavicsoktól és kagylóktól az akváriumban.
Itt lógok a matracon. Nagy találmány az , hogy a matrac fejpárnája átlátszó !!!!!!
Ha olyan helyen vagy ahol az emberek nem ugrálnak a tengerben, akkor akár 2 méterig is ellátsz rajta keresztül. Láthatod a tengerfeneket, anélkül hogy merülnél. És éles a látott kép, nem olyan matt mintha a sulis menza elmosott poharán keresztül néznél az égre !
Na !Mivel én ma dolgoztam 12 órát,így csak most értem ide.Csak 600 oldalt kellett végig olvasnom !Kobobe !Én sírtam a nevetéstõl,ez a story valami fergeteges !Gondolhatod hogy örülnek a szomszédaim,hogy ilyenkor röhögön halálra magam !Pöpi is nagyot alakított azzal a történettel amiben a saját árnyéka elõl menekült !Na meg a parkolás!
Felváltva sírok és nevetek !De nem tudom,hogy a boldogságtól nevetek e,amikor a képeket nézem! Úgy ott lennék már a Christee szobában Pöpi Apartmanban,és nemsokára nyerek a lottón,érzem!