Nincs bizony! Nagyon várom már. Tavaly egy hónappal később mentünk, remek idő volt, remélem, most is hasonló lesz.
De Kónyu már egy hét múlva indul, úgyhogy Ő tud majd helyi tudosítással szolgálni.
Sziasztok!
Mi jövőhéten csütörtökre tervezzük az indulást, egy napot megszállnánk Paralian, aztán irány tovább Lefkada. Valaki esetleg indul még autóval ebben az időpontban?
Még nem..Három éve tervezem, de bizonyos okok miatt nem jött össze a dolog. Idén viszont ha balták is esnek, én megyek, és haza nem jövök többé ez már biztos
Húha, vigyázz, mert még majd be kell tartsd ezt az ígéreted! Mármint, hogy haza sem jössz! Onnan nem nehéz nem hazajönni! Komolyan!
Sok-sok-sok görög nyaralóhely elbújhat Lefkada mögött, könnyű vele szerelembe esni!
Ti mint tapasztalt utazók, segítsetek egy magánszervezésben először Göröghonba utazónak
Jövőhéten csütörtökön indulunk ugye Lefkadara. Kértem egész jónak tűnő szállásajánlatokat, megfelelő áron. Foglaljak le egyet itthonról, vagy ha kiérünk, akkor járjunk végig ezek közül néhányat (esetleg a kinyomtatott email válasszal tőlük), és úgy keressünk egy idealisat? Valahol lesz még szabad hely?
ilyenkor egészen biztos, h könnyedén kapsz a helyszínen is szállást. tehát ezen ne aggódj, lesz hol laknotok. ettől még ha jobban szereted a biztosat, akkor lefoglalhatod azt a szállást, amelyik a legjobban tetszik, vagy legjobb ár/érték arányú. előleget nem kell adni, szóval bármikor meggondolhatod magad-akár ott is, ha mégsem olyan a hely, amilyet ígértek vagy amilyenre számítottál (én ez utóbbit szoktam, mindig foglalok már itthonról szállást, de sokan vannak akik anélkül kelnek útra-ez bátorság kérdése, vagy mi. )
Na én biztos foglalnék előre, ahogy foglaltam is.
Én szeretek vezetni, úton nem igazán tudok aludni akkor sem, ha épp nem vezetek, ezért elég megterhelő tud lenni a Lefkadáig vezető út számomra. Ebből adódóan pedig, ha még a 14 órás út után kellene szállás után vadásznom (ismerve a válogatósságomat), akkor attól biztos falnak mennék.
Szóval, ha vannak nehezebb kritériumok és így nem szeretnétek a szerencsére bízni magatokat, akkor érdemes előre foglalni.
Ha szeretitek a szálláskerés izgalmát, akkor uccu neki és keressetek helyben.
Mondjuk, az már sok mindent eldönthet, hogy keleti vagy nyugati parton, esetleg délen szeretnétek megszállni. Keleten több a szállás, nyugaton jóval kevesebb.
Olyan "igazi" piac nincs, a főváros egyik főutcáján van egy "piac-utca", ahol halasok, zöldségesek, gyrososok követik egymást, az a parttal merőlegesen indul, könnyen megtalálod, úgyis benézel egyszer a fővárosba (talán )