Segítsetek,hogy tudok ide feltenni képet! Tök jó "hullámos" képem van N.Poriból..., de béna vagyok.
Nem vagy béna csak nem csináltad még!
Akkor kezdeném azzal, ha a gépeteken van valami kép, amit be szeretnétek tenni a szövegetekbe vagy egy jópofa smajli.
Ehhez kell egy honlapcím https://www.directupload.net/ itt tallóztok a gépetekről valami képet és klikk upload-ra és kaptok is egy linket és az utolsót a sorba kijelölöd és klikk jobb egérke és másol.
Na és visszatérsz a honlapra és megírod a szövegedet és ahová képet vagy smajlit szeretnél
rányomtok az Ing gombra és közé beteszitek azt a linket amit bejelöltetek magyarán jobb egér rányom és beilleszt vagy behúz és megint nyomsz egy Ing gombot.
Na, ezzel meg is volnánk, akkor most jön ha honlapról szeretnétek képet betenni.
Ha megvan a kép amit szeretnétek akkor klikk a képre jobb egérkével és ott kiválasszátok a tulajdonságokat és kiugrik egy kis ablakocska.
Aztán kijelölitek a Cím (URL)-t és mindent ugyanúgy csináltok, ahogy a másiknál.
Remélem menni fog, ha nem akkor még leírom érthetőbben.
Ez arra is nagyon jó, ha elakadsz, valahol akkor le tudod fotózni a képernyődet és fel tudod tenni és tudnak segíteni neked valaki.
#1246542010-01-29 12:45:23 Válasz a #124639. hsz-ra
Köszi a segítséget!
Feltöltöttem a képet oda ahova írtad, de az Istennek se akarja ide bemásolni, hiába jelöltem ki, jobb egér meg ilyenek. Mindegy, majd még próbálkozom később, de most totál ideges lettem miatta. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!