Köszönjük ezt a részletes infót, meg jött az étvágyam, na nem mintha görög kaja ott maradna a tányéron, ha egyszer elém tennék.
3 generáció megy egy autóval, egy szállásra 3 vezeték névvel, 4 fővel, ja meg persze egy Zseb-eb el, közös progit összehozni,, hogy mindenkinek jó legyen. nehéz, de nem reménytelen
Kissas57!
Mi is mindíg így megyünk 3 generáció és még mindíg megoldottuk a programokat,hidd el könyebb lesz mint gondolnád. Meg kell adni mindenkinek a kívánságát .Thasos egy olyan hely ahol mindenki megtalálja a számítását. Cselekedjetek úgy ,ahogy a szívetek diktálja. A thasos.hu-n rengeteg az információ nézzétek meg aztán csemegézzetek.
A parti Viki N.:12 lak. Igen észrevettem, Ági jóindulatát, baráti a viszonya hozzánk, mintha ezer éve ismernénk egymást, örülök, hogy össze hozott vele a sors, szerencsések vagyunk
Azt szeretném megkérdezni, hogy az Apollon Traveles fakultatív programok milyenek?
A szigettúrára, sziget körüli hajókirándulásra és a Filippibe való kirándulásra lennék elsősorban kíváncsi.
Valaki írta korábban, hogy nem is úgy van, mint ahogy a katalógusba leírják.
Van valakinek tapasztalata?
#2292312015-05-23 08:54:24 Válasz a #229223. hozzászólásra
Szerintem a sziget kerülő hajóúthoz nem kell az iroda, simán megoldjátok Limenasban privát, oda pedig sűrűn és olcsón jár a busz, írtam erről 2 éve itt a fórumon.
Bringázni szerintem max a faluban tudsz, északra és délre elég meredek a pálya, csak combosaknak
Ha teheted, szerintem bérelj quadot, azzal Vathy, Márványstrand, Makryammos mind könnyen elérhető. Ha nem, akkor gyalog, de ne hagyjátok ki, a többi híres part mellett, persze
Sziasztok! Június 27-én indulunk Limenaria-ra autóval, azt szeretném megtudni, hogy a szigetre melyik kikötőből érdemes indulni és Limeariahoz milyen látnivalók vannak közel. Márványpart, Scala Potamia, Giola könnyen megközelíthetőek autóval Limenariából? 2 felnőtt és 2 gyerek részére milyen látnivalókat ajánlanátok? Köszönöm a segítséget.
Blackmore!
Mi Keramotiból kompolunk, az út kb.45 perc. A szigetet egy jó minőségű autóút veszi körbe, nagyjából 1-1.5 óra alatt körbeérsz a szigeten-egyszer quaddal kipróbáltuk .
Ha autvóal mentek, akkor gyakorlatilag tényleg mindenhová eljuthattok, kivétel talán idén a hegyi utak, mert azokat elmosta ez eső. A Golden Beach gyerekekkel szerintem a legélhetőbb partszakasz....mondjuk gyerek nélkül is
Márványpart személyautóval oké, csak kicsit hepés meg hupás.
Idén Pargára megyünk, de irigy vagyok a Thassora utazókra!!!!!!
Nagyon nagyon szuper kis hely ez a sziget!
Jó utat, kellemes nyaralást!
Kissas!
Béreltünk ugyan quadot,kb. 10 napra, de az árra már nem emlékszem -2011-ben, mert tavaly autóval voltunk, így szóba sem került
Zsebibának van-e bukósisakja fél teniszlabdából??
Süvimarta! Köszi a gyors választ. Kicsit megnyugodtam, mert sok helyen azt írták, hogy autóval nehézkesen lehet megközelíteni minden szép helyet, mert rosszak az utak. A Giolához is le lehet menni autóval?