Mylo! Az idegenvezető egy alacsony szőke, göndörhajú lány. A románoké pedig egy magas vékony fiú, aki kitűnően beszél magyarul. Felváltva vannak az irodában. Tényleg percek alatt minden problémát megoldanak. Akár melyikhez lehet bizamommal fordulni.
Még új vagyok itt,ezért szeretném a segítségeteket kérni.Jövő májusban lesz az esküvőnk,és utána mennénk nászútra görögökhöz.
Nézegetem a helyeket,eddig Pefkohori tetszett meg nagyon,most pedig Skiathos,de sajnos nem találok olyan utazási irodát,ami az utóbbira is elrepítene.
Tudna valaki ajánlani valamit??Vagy ha esetleg volt már valaki ott,akkor szívesen meghallgatnám az élményeit.
Köszi előre is!!
#1658322011-06-16 18:28:31 Válasz a #165720. hsz-ra
Szia kriszta90!
Tudtommal egy magyar utazási iroda sem utaztat Skiathosra. Korábban is csak az Aeolus szállított oda utasokat, de ők az idén kivették ezt a szigetet az ajánlataik közül.
Szia Kriszta!
Én sem láttam irodák kínálatában Skiathost.Mi 2005-ben egy hajókirándulás keretében voltunk ott és annyira megtetszett,hogy én is nézegettem,mégis milyen szállás árak lehetnek!De nem találtam semmit!Az Aeolust akkor én nem néztem ezek szerint!Hogy miért nincs magyar kínálatban?Szerintem nagyon drága,már akkor is jóval magasabbak voltak ott az árak,mint más magyarok által látogatott helyeken!
De nagyon gyönyörű sziget,ugyhogy egy hajózás alkalmával érdemes ellátogatni oda!!És hát ugye nem is kell mondanom a Mamma Mia című film egy-két jelenetét is ott forgatták!
Sziasztok!!
Köszi a válaszokat,még ha számomra rossz hír is...
Sajnálom h nem szerveznek oda utat.Szerintem akkor marad Pefkohori,de majd még addig lesz időm nézelődni!!