Cabrio?Tolatóradar? Jogsi? el nem tudom képzelni mi lehet...csak kérlek a hajóra ne fessetek nagy rózsaszín virágokat, mert a párom kitekeri a nyakam (bár látványos lenne az is...)
Köszi Christee! Nekünk is a korábbi idõpont a jobb. Azt véletlenül nem tudod, hogy Paraliáról mikor megy be az utolsó busz Katerinibe? És Athénból visszafele mikor jön vonat?
Egyszer -gondoltam én kint-, csinálok én is sült kukoricát. Éppen vezettem, és láss csodát, egy kukoricaföld mellett haladtam el. Megálltam, kiszálltam, eltulajdonítottam 3-4 csövet (én is kleptomán magyar vagyok). Szállok vissza az autóba, nem indult. Isten nem ver bottal. Ott ültem du 1-4-ig, mire valaki értem tudott jönni. Hazaértem azt jól kidobtam a szemetesbe a kukoricát.
L.Tomi,hogy Athénból mikor jön visszafelé,azt meg tudod kérdezni az Athén topicban !Azt én sajna nem tudom !De az utcsó buszt majd Pöpi kideríti nekünk remélem !Mármint azt amelyik Paraliáról megy Katerinibe .1 napot akarsz Athénba tölteni ?Gondolom reggel mennél és este jönnél?