Nagyon örülök ennek az infónak! Aranyos vagy hogy írtál!
Mindenképp megnéztük volna Egremni strandját,de így szerintem többször elmegyünk majd pancsizni!
Köszike!
üdv Niki!
ez nagyon jó hír, hogy le lehet menni kocsival Ergemni strandjára! Mi bérelni fogunk egy kisebb kocsit, és azok alapján, amit olvastam, már lemondtam arról, hogy a bérelt kocsival lemegyünk oda.. Ergemni homokos? Vagy ez is aprókavicsos strand? Van egyáltalán homokos strand Lefkadan??
Igaz én még csak ezután megyek Lefkadára,de visszaolvasva azt írták,hogy nincs homokos part csak aprókavicsos és szezámmag jellegû.Mi viszünk ki gumiszandit szerintem hasznát vesszük.
Látom ti 3 nap és indultok,mi még dolgozunk 1 hetet de utánna 3 hétre elhúzunk...
kívánok jó utat és élményekben teli szép nyaralást!!!
Én 5 napja jöttem vissza, de bár ne kellett volna! Annyira gyönyörû ez a sziget, legszívesebben holnap kiköltöznék!! Mi az Apollón Travellel mentünk busszal, ami elég sz*r volt és hosszú (24 óra), de a sziget kárpótolt mindenért!! Gyönyörû ez a Jón-tenger! Porto Katsiki és Katisma Beach viszi a prímet, no és persze Egremni is ott van! Strand-cipõt vigyetek, mert helyenként annyira kavicsos, hogy mezitláb úgy lehet csak bemenni, mint a nyomorékok!
Ja, mi Nidriben voltunk, menjetek fakultatív kirándulásokra, fõleg a görög estre, mert az hiper-szuper volt!! "Paya" nagyon jó idegenvezetõ volt! Csodálatos 1 hetet töltöttünk ott a párommal! Ajánlom mindenkinek!! Jövõre lehet visszamegyünk!!
Sziasztok! Mi is hazaérkeztünk 25-én, csak eddig szabin voltam. Az Apollonnal voltunk, kifelé menet 3 órát álltunk a Macedon belépésre várva, így 26 óra volt az út. Hazafelé valamivel kevesebb. Egyedül hazafele a magyar határon nyittatták ki a busz csomagtartóját zárjegy nélküli italok után kutatva.
Szállásunk a Metropol volt. Jó helyen, egyszerûen berendezve, volt takarítás. Viszont legközelebb csak a Gatsoulisba mennék, mégpedig azért, mert számomra a fürdés sokat számít. A Metropolból baromi messze van a strand. Voltunk 3 fakultatívon, amibõl a buszos szigettúra tetszett a legjobban. Pajáról, az idegenvezetõrõl csak jót mondhatok. A nap 24 órájában áll az ember szolgálatába, és nem lehet kihozni a sodrából.
Hirtelen ennyi. Ha van kérdés megpróbálok válaszolni rá.
A Gatsoulis környékén van egy disco, olyan rózsaszín-lila színû, és van egy kõépület a központban, ami este 10 körül nyit. Mi nem voltunk ilyen helyen, úgyhogy nyilatkozni nem tudok, hogy milyen. Minden este nyüzsi van a központban, nagyon sok az étterem és vannak bárok. Bocsi, de csak ennyit tudok.
Én is csak ennyit tudok mondani az éjszakai életrõl, amit Dettix írt!
D., akkor szerintem mi egy buszon voltunk!! Mi is a Metropolban voltunk! Nekem nagyon tetszett az is, de tényleg kellett kutyagolni a strandhoz, de legalább közben lehetett nézelõdni, és mire leértünk jó melegünk volt és annál jobban esett a tenger!!