A legjobb utakat a Neoline-Kalandozás szervezi. Nagyon szépek az apartmanjaik, jók a buszaik. Az áruk is nagyon korrekt.
www.kalandozastravel.hu és www.neipori.hu
Sziasztok!
Júli 27-én indulunk Nei Poriba és Jamaszéknál fogunk lakni, az utazással kapcsolatban volna kérdésem:
itt olvastam, valamelyik fórumban (csak nem találom), hogy hajóval is el lehet jutni Görögországba,
Triesztig autóval, onnna hajóval, ki tud nekem erről bővebb infót adni?
Hol kötne ki ott a hajó? illetve onnan még mennyi Nei Pori?
Nem baj, ha sokkal hosszabb az út, a hajón lehetne pihenni, illetve az is élmény..
Szeretném megkérdezni,hogy a Dimitra apartmanház kb. hol helyezkedik el. Annyit tudok róla,hogy a tengerparti sétányon van de többet sajnos nem.
Rákerestem itt a keresőben,de semmit sem találtam.
Már egy ideje lelkes olvasótok vagyok, mert nagyon sok és hasznos információt olvasok itt. Viszont sajnos még nem olvastam 3apartmanházról, amiről szeretnék egy kicsit többet tudni, pedig elolvastam már a több, mint felét a 350 oldalnak. Ezek az apartmanok pedig a Eleni, Katherina, Efthimia. Bár mondjuk a Katherina-ról már tudom, hogy írtak, csak most így hirtelen nem is tudom már, hogy mit és sürgős lenne a dolog, hogy tudjak vmi infót ezekről az apartmanokról. Esetleg ha vki volt már ezekben, tudna nekem írni róla és esetleg képeket is küldeni. Az email címem: patakibetty@freemail.hu
Nagyon szépen köszönöm előre is, nagy segítség lenne!!!
Az Eleni apartmanházban csak 4-6 fős, külön hálószobás apartmanok foglalhatóak. Kb 120 m-re van a tengertől Nei Pori déli részén.A szobák átlagosan berendezettek, tv-vel, légkondival felszereltek.
A Katerina ház szintén Nei Pori déli részén, az Elenivel merőleges utcán, attól kb 50 m-re található. Stúdiók és apartmanok is foglalhatóak benne. Szintén külön konyhás, hálószobás. Tv-vel, légkondival.
Az Efthimia ház pont a Katerinával szemben található. 3 szintes, felújított ház, stúdiókkal és apartmanokkal. Csak június és szeptember hónapokban van már csak szabad szoba.