#1046702009-06-16 08:21:36 Válasz a #104585. hsz-ra
Szia Döme!
Nagyon szép helyen fogtok lakni! Ha szabad kérdeznem, mennyiért kínálják a szállást? Sajnos mi már csak az esti járatra kaptunk olcsó jegyet. Hosszú órákat várhatunk majd a csatlakozásra.
Szanna
#1046752009-06-16 09:04:26 Válasz a #104670. hsz-ra
Szana,
75€-t kérnek egy éjszakára egy két fős, konyhás, légkondis studioért. Valahol (kb. két oldalnyira) tettem fel linket másik két szálláshelyről - ami nekem nagyon bejött - hasonló kategóriában, ha érdekel keresd vissza, írtam árat is. Mindháromnál volt még hely aug végére.
Köszi Döme! Majd megkeresem őket. Igazából mi olyan helyet keresünk ahol több élet van. Ahol nem szükséges minden nap autót bérelni, hogy el tudj menni vásárolni, kirándulni stb.... Ezért is gondoltam Adamasra. Csak ott sajnos nincs ilyen mesés kilátás. Mivel egy másik családdal utazok valamennyire alkalmazkodnom kell az ő kívánságaikhoz is. Valószínűleg bérelek magamnak egy robogót a nyaralás idejére. Így nem függök teljesen tőlük. Be akarom járni a sziget strandjait! A Youtubeon találtam egy szép (és hosszú) videót Sarkinkoról(remélem jól írtam)A ti szállásotok nagyon tetszik!!!
Kedves Firkamano és Döme!
Köszi az autók és motorok árairól készült listáitokat!
Nekem még van bőven mit csinálnom az utazásig. Gyűjtöm az infókat a szigetről és mivel a 99%-a idegen nyelven íródott, fordításra adtam a fejem. Bár kész lennék már vele.