Én a Kassák Kiadótól rendeltem emailben, és napokon belül küldték a könyvet. Szerintem biztosan neked is küldeni fogják. A mail-re nekem sem válaszoltak semmit, de nincs is jelentõsége.
Olvasd el itt a hellasz.hu-n a "Leírások" rovatban Kos szigetérõl készült leírásomat. Abban elég részletesen leírtam mindent, amit a szigetrõl tudni lehet. Amennyiben nem sikerül beszerezned a Tõzsér könyvet, hasznodra lehet ez is.
Elolvastam a beszámolódat! Tényleg nagyon jó és részletes! Kíváncsi vagyok mennyit változtak az árak azóta. A fakultatív programok árai is érdekelnek. Jó lenne legalább egy vagy két az utazási iroda által szervezett programra is elmenni.
En is atfutottam Valcsi leirasat, de arakat nem nagyon lattam.
Kivancsi volnek pl hogy mennyi egy korso sor , egy vacsora, egy hajojegy pl rodoszra, ilyesmik.
Errol tud valaki konkretan valamit?
2005-ös árakat találsz a "Tapasztalatok" topic "Aktuális árak" rovatában, az 1 oldalon.
Írtam még árakat a "Beszámolók" rovat "Kos szigeti nyaralás" címû élménybeszámolómba.
A legfontosabb kérdésedre azért külön válaszolok.
A kori sör általában 2-2,5 euró, de ez attól is függ, hogy hol iszod. Mi pl. a Faros tavernában 1,5-ért ittuk , de Aszklépionnál egy rablóbanda üzemelteti a büfét, mert ott sokkal drágább volt .
Mindenki a Tõzsér féle könyvet említi, de én már bejártam fél Pestet, s sehol sem kapható.
Tud valaki segíteni, hol lehet hozzájutni?!
Már a kiadónak is írtam, de válasz még nem jött tõlük!
Üdv:
Nesztor
Szia Nesztor!
Az könyv állítólag itt kapható:
https://www.konyvnet.hu/
Próbálkozz! És szép nyaralást!
Arrol tud valaki hogy kell -e Kosra nemzetkozi jogsi? Vagy talan jo nekik az itthoni plasztik is?
Az utazasi irodak aszongyak hogy kell.
6 eve voltam Rodoszon, akkor is aszonta a Neckermann hogy kell nemzetkozi jogsi, oszt kint meg korberohogtek azzal a szoveggel hogy "nam amerikaban vagyunk".
Szal ha van valakinek tuti infoja, varom szeretettel.
Koson sem kérték.
Nem kérik az autókölcsönzésnél a nemzetközi jogsit ( bár nekem megvan ), de ha valami galibát csinálsz akkor a rendõr kéri állítólag.