Én úgy szeretném, ha elhinnétek nekem, hogy a többi apartman sem rosszabb a Kaloudánál! Csak mindenki azért ragaszkodik hozzá, mert van róla kép? Persze megértem, hogy azt tekintitek a biztosnak, a kevésbé kockázatosnak! De majd jövõre már ezek a házak, amitõl ma tartotok, szintén biztossá és kipróbálttá válnak! Hiszen tavaly a Kaloudába, Fotinibe is úgy ment mindenki, hogy nem ismerte.
A Kaloudában mindössze 6 szoba van. Szóval tényleg hamar betelik. Azt valóban nem értem, hogy miért tettek át máshová, ha egyszer konkrétan ide fizettetek be, de ezt az irodával kell elintézni.
Remélem, hogy minden kellemetlenség feledésbe merül majd a jól sikerült nyaralás után!
Köszönöm mindenkinek a biztatást.Két házat ajánlottak fel:a Hermészt és a DiasZeust. Erre mit mondjak? Fogalmam sincs egyikrõl sem.
Zeus és Rebekának:köszi a képeket,ha elkülditek.Juli 14 vagy juli 20tól leszünk Nei Poriba.Hát kavarni én is tudok ! Eredetileg juli 20tól fizettünk be,de kiderült,hogy egy héttel hamarabb kapjuk a szabit.Ezért jó lenne ha elõbbre hoznánk,hogy a csavargós hét-Kavala*Keramoti*Thassos- csak Nei Pori után legyen.
Január 16án fizettünk be.
Szia Bea!
Mi is a Kaloudát néztük ki elsõre,mert szépnek tûnik,nem lelakottnak és nem utolsó sorban nincs messze a tengertõl.Persze tudom,hogy a többi sincs túl messze,de nyilvánvalóan mindenki igyekszik a legjobbat a legkényelmesebbet kiválasztani amit szívesen meg is fizetne.Mi is több szempontból próbáltuk megkeresni a nekünk ideálisat.Mindjárt az elsõ szempont az az volt,hogy a tesómnak 3 gyermeke van és a legkisebb 4 éves lesz.Biztos hogy jobb lett volna ha nem kell több száz métert gyalogolni mire egy kis strandoláshoz jut.Oké van kocsi,....de jó lenne mellõzni.Pedig ennyi gyerekkel sok a csomag/nasi és egyebek/,a homokozó kellékekrõl nem beszélve és mindenkinek külön-külön.Nos ezért néztük ki a Kaloudát,mert aránylag ez volt a legközelebb esõ apartman-ház akkor a Zeusznál és a legmegfizethetõbb is nagy család lévén .Tõled remek információkat kaptam a házat illetõen.Beleéltük magunkat és hideg zuhany volt hogy január elején már nem volt hely, és hogy épkézláb magyarázat nem volt arra hogy miért nincs hely!!!!De végül is persze hogy jó lesz a másik ház is,biztos remek lesz, mint írtam a lényeg hogy ottlegyünk!!!
Szia
Katus
Szia édes!
Mi a Fotíni házban leszünk Júni30-Július 07.ig.De szeretnénk még pár napot ráhúzni ,ha a fõnököm is úgy áll hozzá
Már nagyon készülünk.Lassan pakolunk
Szió
Katus
Na voltam az irodában.És igen:mindenkit felhívnak aki turnusonként késõbb fizetett.SZEMÉTSÉG ! A Hermesre nem tartok igényt,inkább osztjuk a csapatot éjszakára :1/4 marad a Kaloudába 3/4 megy a Sotiriába.Vagy mindenki együtt lesz a felújított Diasba,amirõl talán kapok képet kivûlrõl is.
Szia Bea
Köszi az infókat.
Úgy csinálok mint aki most elõször megy valahova, csak eddig leginkább olaszba jártunk és görögbe még nem ezért vagyok ilyen tájékozatlan.
Ha lesz a Sotirirõl belsõ képeid azért küld át légyszi, korábban már írtam az emailomat.
kösz
Szia Édes
Mi az ,hogy felhívnak az irodából? mást kaphatunk mint amit lefoglaltunk?
Mi a Sotiriba megyünk júli07-tõl 2 hétre. / mert csak ezt kaptuk/ !
Ti mikor jõttök ide? van képed a szobákról?
MI van a Hermesel ?,nekem a fotók alapján tetszett csak most nincs kedven vissza olvasni.
Írjátok meg!
Mikor mi foglaltuk nekünk csak ott tudtak biztosítíni szállást 9 fõre hogy egybokorba legyünk mint a "sóska "