#1711952011-07-28 08:18:24 Válasz a #171084. hsz-ra
Talán jövő júniusban. Egyedülállóként, 2 gyerekkel (az egyik lisztérzékeny) közalkalmazotti bérből sajnos évekig kell gyűjtenem hogy lássuk legalább egyszer a tengert.
Sziasztok!
A Michalis apartmanházban szállunk meg, nem tudjátok annak a konyhája mennyire felszerelt? Vannak tányérok, poharak, evőeszközök? Vannak edények, amibe főzni lehet, vagy nekünk kell vinni? (elfelejtettük ezt az irodában megkérdezni:S ) Köszönjük előre is a válaszokat!
Talán jövő júniusban. Egyedülállóként, 2 gyerekkel (az egyik lisztérzékeny) közalkalmazotti bérből sajnos évekig kell gyűjtenem hogy lássuk legalább egyszer a tengert.
Akkor kitartást és sok-sok pénzt kívánok Neked!!! Ne add fel ezt az álmot, annyira gyönyörű ez a környék, hogy látni KELL!!!! Sajnos mi sem tartozunk a vastagabb pénztárcájú emberek közé, de az biztos mindent megteszünk azért, hogy legközelebb is ki tudjunk menni!!
Sziasztok! Érdeklődnék, ismeri-e valaki a Platamonasban lévől Sun Beach hotelt. Milyen messze van a központtól gyalogossan? Környezete?
Ételek minősége? Szálloda éttermi árai? Válaszokat előre is köszönöm.
Sziasztok! Érdeklődnék, ismeri-e valaki a Platamonasban lévől Sun Beach hotelt. Milyen messze van a központtól gyalogossan? Környezete?
Ételek minősége? Szálloda éttermi árai? Válaszokat előre is köszönöm.
Szia!
Mi júliusban voltunk a Sun Beach hotelban, nagyon jó választás volt, mert szerintünk kiváló volt minden! A központ egy kicsit messze van, de minden nap és este bementünk mi is! Jó volt esti sétának! A kaja szintén kifogástalan volt számunkra, svédasztalos tehát annyit eszel amennyi beléd fér!!! Bármire szívesen válaszolok csak kérdezz!!
#1756322011-09-14 18:58:13 Válasz a #174937. hsz-ra
Szia! Bocsi, hogy ilyen későn, de nagyon köszönöm a válaszodat. Kérdezném még, hogy a teraszról látni-e a tengert? Az üditő, frappé
vagy a sör mibe kerül a szállodában? Melyik irodával voltatok? Platamonas szélére esik a szálloda és Neo Porihoz közelebb? Egyénileg, gyalog vagy tömegközlekedéssel hova tudunk könnyedén kirándulni? Van élelmiszerbolt a közelben? Látom a képeken, hogy bár is van. Esetleg zene és tánc? Elnézest kérek a kérdés özönömért és a válaszodat előre is nagyon köszönöm. Üdvözlettel: Frufru
Akkor sorba a válaszokat: Az hotel egyik oldaláról lehet látni csak a tengert és az Olimposz hegyet! Mi nem sokszor ittunk a szállodában az üdítő 2dl. 3 euró volt a frappé ha jól emlékszem 4-5 euro. Az ibusztól mentünk. A Sun Beach kint van Platamonas szélén Nei Pori felöli oldalán. A várban voltunk fent és autóval mentünk szerintem gyalog nagyon messze van! Élelmiszer bolt a közelben csak a kemping területén, de ha egy kicsit beljebb mentek van egy nagyobb ott minden van a neve Larissa! Sok bolt van egyébként. A hotel is rendez különböző esteket a saját bárjában ott lehet szórakozni, inni, táncolni! Na röviden a kérdéseidre, de nyugodtan írj bármire válaszolok!
#1762552011-10-05 10:34:37 Válasz a #175951. hsz-ra
Szia Csillag! Nagyon köszönöm a válaszaidat. Közben elutaztam és nagyon jól nyaralatam az említett hotelben. A szobánkból szépen rá láttunk a tengerre és a hegyekre is. Igen kellemes környezet fogadott
minket. Platamonasba naponta besétáltunk a szépen kivilágított, rende-zett útvonalon. Finomak voltak az ételek és kedvesek a felszólgálók.
Úgy, hogy szerintünk nagyon jól választottam. Üdvözlettel: Gabi
sziasztok. tudom, hogy vége a szezonnak, de megy még valaki idén Platamonasra? szeretnék küldeni valakinek valamit. Ha megy valaki kérem jelentkezzen! köszi
Reménykedtem, hogy egy kis beszámolót írsz, vagy képeket raksz fel! Gondolom Ti sem csalódtatok ezen a gyönyörű helyen! Minden vágyam, hogy jövőre is vissza tudjunk menni, mert annyira megszerettük!!! Jó lenne ha még írnál a kint töltött időről, biztosan tele vagy élményekkel! Melyik szobában voltatok??
10 napja jártam itt és azóta semmi hozzászólás. Senki nem szereti Platamonaszt? Én nem rég kezdtem fórumozni, de a Nei-Porisokat választottam, ott legalább mindig írkál valaki. Én Platamonasz szerelmes vagyok, persze imádom Nei-Porit is, minden nap átjártunk tavaly 5 hónapig. Mindent tudok hogy mi hol van. Senki nem akar beszélgetni? Sziasztok.
10 napja jártam itt és azóta semmi hozzászólás. Senki nem szereti Platamonaszt? Én nem rég kezdtem fórumozni, de a Nei-Porisokat választottam, ott legalább mindig írkál valaki. Én Platamonasz szerelmes vagyok, persze imádom Nei-Porit is, minden nap átjártunk tavaly 5 hónapig. Mindent tudok hogy mi hol van. Senki nem akar beszélgetni? Sziasztok.
Szia!
Én is Platamonas imádó vagyok, de nagyon szeretem Nei Porit is! Szívesen beszélgetnék azokkal akik már jártak ott!!
Sziasztok!
Az idén először jártam Platamonasban. Igaz, a szállásunk Nei Poriban volt, de napi szinten átjártunk. Mindkét helyet kedveltük. Azt sem mondom, hogy egyik jobb, mint a másik, inkább ugy fogalmaznék, hogy más. Nei Poriban jó volt a part, strandolásra kiválóan alkalmas, akár kisgyerekkel is. Platamonasnak más a hangulata. A kikötő, a parti sétány, a szük kis utcácskák, szép kis házak. Itt lehet látni, ahogy a görögök élik mindennapi életüket. Jó hangulatot árasztott. Ez engem jobban megérintett. Egyszer felgyalogoltam a várba. Onnan aztán tényleg csodás volt a látvány. Bűnt követ el az, aki ezt kihagyja. A part ugyan itt kavicsos, de csodálatosan kristálytiszta volt a viz. Mi ugyan itt nem fürödtünk, de engem egyáltalán nem zavart volna a köves part. Bármikor szivesen visszamennék akár Platamonasba, akár Nei Poriba.
Mi épp fordítva voltunk a mi szállásunk Platamonason volt, de fürödni átjártunk Nei Poriba a homokos part miatt!! A hotelnak ahol voltunk, volt saját tengerpartja, de az nekem nagyon kavicsos! Imádtuk mindkét helyet, mindegyiknek megvolt szerintem is a maga varázsa! A közelsége miatt nem esett nehezünkre átmenni, csak pár perc volt az út. Gyalog mentél fel a várba?? Emelem kalapom előtted!! Valóban GYÖNYÖRŰ a kilátás! Mi mikor ott jártunk biztosan volt negyven fok, mert majd megsültünk!! Remélem látom még ezt a fantasztikusan szép helyet!!!!!