Platamonas
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 526
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Szilvio
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
23 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#171195 Üzenet linkje2011-07-28 08:18:24  Válasz a #171084. hsz-ra

Talán jövő júniusban. icon_sad.gif Egyedülállóként, 2 gyerekkel (az egyik lisztérzékeny) közalkalmazotti bérből sajnos évekig kell gyűjtenem hogy lássuk legalább egyszer a tengert.
# 527
Reni&Ádám
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
2 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#173358 Üzenet linkje2011-08-17 12:06:29 

Sziasztok!
A Michalis apartmanházban szállunk meg, nem tudjátok annak a konyhája mennyire felszerelt? Vannak tányérok, poharak, evőeszközök? Vannak edények, amibe főzni lehet, vagy nekünk kell vinni? (elfelejtettük ezt az irodában megkérdezni:S ) Köszönjük előre is a válaszokat!

# 528
Csillag60
Aktív fórumos
Aktív fórumos
126 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#173378 Üzenet linkje2011-08-17 15:56:42  Re:

Szilvio írta:
Talán jövő júniusban. icon_sad.gif Egyedülállóként, 2 gyerekkel (az egyik lisztérzékeny) közalkalmazotti bérből sajnos évekig kell gyűjtenem hogy lássuk legalább egyszer a tengert.

Akkor kitartást és sok-sok pénzt kívánok Neked!!! Ne add fel ezt az álmot, annyira gyönyörű ez a környék, hogy látni KELL!!!! Sajnos mi sem tartozunk a vastagabb pénztárcájú emberek közé, de az biztos mindent megteszünk azért, hogy legközelebb is ki tudjunk menni!!

# 529
Szilvio
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
23 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#173633 Üzenet linkje2011-08-20 14:49:40  Válasz a #173378. hsz-ra Előzmény #173378

Köszönöm szépen! Remélem így lesz, s jövőre már mi is meglátjuk ezt az áhított országot, és vidéket!
# 530
Frufru
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
8 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#174933 Üzenet linkje2011-09-04 11:46:17 

Sziasztok! Érdeklődnék, ismeri-e valaki a Platamonasban lévől Sun Beach hotelt. Milyen messze van a központtól gyalogossan? Környezete?
Ételek minősége? Szálloda éttermi árai? Válaszokat előre is köszönöm.

# 531
Csillag60
Aktív fórumos
Aktív fórumos
126 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#174937 Üzenet linkje2011-09-04 12:35:04 

Frufru írta:
Sziasztok! Érdeklődnék, ismeri-e valaki a Platamonasban lévől Sun Beach hotelt. Milyen messze van a központtól gyalogossan? Környezete?
Ételek minősége? Szálloda éttermi árai? Válaszokat előre is köszönöm.

Szia!
Mi júliusban voltunk a Sun Beach hotelban, nagyon jó választás volt, mert szerintünk kiváló volt minden! A központ egy kicsit messze van, de minden nap és este bementünk mi is! Jó volt esti sétának! A kaja szintén kifogástalan volt számunkra, svédasztalos tehát annyit eszel amennyi beléd fér!!! Bármire szívesen válaszolok csak kérdezz!!

# 532
Frufru
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
8 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#175632 Üzenet linkje2011-09-14 18:58:13  Válasz a #174937. hsz-ra Előzmény #174937

Szia! Bocsi, hogy ilyen későn, de nagyon köszönöm a válaszodat. Kérdezném még, hogy a teraszról látni-e a tengert? Az üditő, frappé
vagy a sör mibe kerül a szállodában? Melyik irodával voltatok? Platamonas szélére esik a szálloda és Neo Porihoz közelebb? Egyénileg, gyalog vagy tömegközlekedéssel hova tudunk könnyedén kirándulni? Van élelmiszerbolt a közelben? Látom a képeken, hogy bár is van. Esetleg zene és tánc? Elnézest kérek a kérdés özönömért és a válaszodat előre is nagyon köszönöm. Üdvözlettel: Frufru

# 533
Csillag60
Aktív fórumos
Aktív fórumos
126 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#175951 Üzenet linkje2011-09-22 19:56:14 

Szia Frufru!

Akkor sorba a válaszokat: Az hotel egyik oldaláról lehet látni csak a tengert és az Olimposz hegyet! Mi nem sokszor ittunk a szállodában az üdítő 2dl. 3 euró volt a frappé ha jól emlékszem 4-5 euro. Az ibusztól mentünk. A Sun Beach kint van Platamonas szélén Nei Pori felöli oldalán. A várban voltunk fent és autóval mentünk szerintem gyalog nagyon messze van! Élelmiszer bolt a közelben csak a kemping területén, de ha egy kicsit beljebb mentek van egy nagyobb ott minden van a neve Larissa! Sok bolt van egyébként. A hotel is rendez különböző esteket a saját bárjában ott lehet szórakozni, inni, táncolni! Na röviden a kérdéseidre, de nyugodtan írj bármire válaszolok!

# 534
Frufru
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
8 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#176255 Üzenet linkje2011-10-05 10:34:37  Válasz a #175951. hsz-ra Előzmény #175951

Szia Csillag! Nagyon köszönöm a válaszaidat. Közben elutaztam és nagyon jól nyaralatam az említett hotelben. A szobánkból szépen rá láttunk a tengerre és a hegyekre is. Igen kellemes környezet fogadott
minket. Platamonasba naponta besétáltunk a szépen kivilágított, rende-zett útvonalon. Finomak voltak az ételek és kedvesek a felszólgálók.
Úgy, hogy szerintünk nagyon jól választottam. Üdvözlettel: Gabi

# 535
Leptokária
Aktív fórumos
Aktív fórumos
140 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#176274 Üzenet linkje2011-10-06 08:08:11 

sziasztok. tudom, hogy vége a szezonnak, de megy még valaki idén Platamonasra? szeretnék küldeni valakinek valamit. Ha megy valaki kérem jelentkezzen! köszi
# 536
Csillag60
Aktív fórumos
Aktív fórumos
126 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#176275 Üzenet linkje2011-10-06 08:19:37 

Szia Frufru!

Reménykedtem, hogy egy kis beszámolót írsz, vagy képeket raksz fel! Gondolom Ti sem csalódtatok ezen a gyönyörű helyen! Minden vágyam, hogy jövőre is vissza tudjunk menni, mert annyira megszerettük!!! Jó lenne ha még írnál a kint töltött időről, biztosan tele vagy élményekkel! Melyik szobában voltatok??

# 537
Leptokária
Aktív fórumos
Aktív fórumos
140 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#176583 Üzenet linkje2011-10-18 09:46:33 

10 napja jártam itt és azóta semmi hozzászólás. Senki nem szereti Platamonaszt? Én nem rég kezdtem fórumozni, de a Nei-Porisokat választottam, ott legalább mindig írkál valaki. Én Platamonasz szerelmes vagyok, persze imádom Nei-Porit is, minden nap átjártunk tavaly 5 hónapig. Mindent tudok hogy mi hol van. Senki nem akar beszélgetni? Sziasztok.
# 538
Csillag60
Aktív fórumos
Aktív fórumos
126 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#176601 Üzenet linkje2011-10-18 19:23:10 

leptokária írta:
10 napja jártam itt és azóta semmi hozzászólás. Senki nem szereti Platamonaszt? Én nem rég kezdtem fórumozni, de a Nei-Porisokat választottam, ott legalább mindig írkál valaki. Én Platamonasz szerelmes vagyok, persze imádom Nei-Porit is, minden nap átjártunk tavaly 5 hónapig. Mindent tudok hogy mi hol van. Senki nem akar beszélgetni? Sziasztok.

Szia!

Én is Platamonas imádó vagyok, de nagyon szeretem Nei Porit is! Szívesen beszélgetnék azokkal akik már jártak ott!!

# 539
Gudli
Törzstag
Törzstag
1067 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#176626 Üzenet linkje2011-10-19 18:07:02 

Sziasztok!
Az idén először jártam Platamonasban. Igaz, a szállásunk Nei Poriban volt, de napi szinten átjártunk. Mindkét helyet kedveltük. Azt sem mondom, hogy egyik jobb, mint a másik, inkább ugy fogalmaznék, hogy más. Nei Poriban jó volt a part, strandolásra kiválóan alkalmas, akár kisgyerekkel is. Platamonasnak más a hangulata. A kikötő, a parti sétány, a szük kis utcácskák, szép kis házak. Itt lehet látni, ahogy a görögök élik mindennapi életüket. Jó hangulatot árasztott. Ez engem jobban megérintett. Egyszer felgyalogoltam a várba. Onnan aztán tényleg csodás volt a látvány. Bűnt követ el az, aki ezt kihagyja. A part ugyan itt kavicsos, de csodálatosan kristálytiszta volt a viz. Mi ugyan itt nem fürödtünk, de engem egyáltalán nem zavart volna a köves part. Bármikor szivesen visszamennék akár Platamonasba, akár Nei Poriba.

# 540
Csillag60
Aktív fórumos
Aktív fórumos
126 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#176632 Üzenet linkje2011-10-19 20:08:54 

Gudli!

Mi épp fordítva voltunk a mi szállásunk Platamonason volt, de fürödni átjártunk Nei Poriba a homokos part miatt!! A hotelnak ahol voltunk, volt saját tengerpartja, de az nekem nagyon kavicsos! Imádtuk mindkét helyet, mindegyiknek megvolt szerintem is a maga varázsa! A közelsége miatt nem esett nehezünkre átmenni, csak pár perc volt az út. Gyalog mentél fel a várba?? Emelem kalapom előtted!! Valóban GYÖNYÖRŰ a kilátás! Mi mikor ott jártunk biztosan volt negyven fok, mert majd megsültünk!! Remélem látom még ezt a fantasztikusan szép helyet!!!!!

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 35 36 37 ... 57 58 59   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu