#1396262010-06-16 17:48:06 Válasz a #139507. hsz-ra
Tina!
Köszönöm szépen a térképet is. Nagyon hasznos dolog. Ki is fogom nyomtatni és majd ezt lesem. Bár én is gondoltam rá, hogy elviszem a GPS-emet. Agios Georgiosba van valami külön út, vagy körbe kell motorzni a félszigetet?
Pénteken Indulás(ibusz németh travel) SARTI ! Megpróbálok majd onnan is bejelentkezni aztán megosztani pár dolgot az itthoniaknak ! mindenkinek szép időt itthon is
Szia Sopie!
Mi tavaly 2 hétig voltunk Sartin az Apostolos apartmanban. Ne aggódj,elfogadható,minden van,és működött is a 2 hét alatt.Igaz nem egy luxus szálló,de az ára sem az. De amennyit ott tartózkodik az ember,arra teljesen jó. Viszont akkor rengeteg szúnyog volt,szúnyogháló viszont nem volt,így erre készülj fel megfelelő mennyiségű szúnyogírtóval.Igaz mi vettünk az ajtóra hálót,amit aztán haza hoztunk.
Sajnos idén nem sikerül menni,így fájó szívvel olvasgatom a fórumot,és mindenkinek kívánom,hogy érezze nagyon jól magát.
Ja! Még annyi,hogy mi is motoroztunk sokat,egész hétre béreltük Sassostól,nem volt semmi gond vele,pedig mentünk rendesen,Narancspart , Vourvours,Marmaros.Napi 10 euró volt a bérlési díja.
a Kalóztanya szerintem sem a legjobb....sőt ..... nincs stilusa,leopárd mintától a piros selyem rózsáig....a fehér műbőr garnitúrától a fa asztalig minden van...ja és karácsonyi izzókat se hadjuk ki a sorból....a koktélok pedig inkább szörpös víz....de a kamera az szuper...szerintem az Ovelix és a Relax sem olyan jó ,mint itt sokan írják....sem az árak sem a kaja...
#1396652010-06-16 21:01:03 Válasz a #139648. hsz-ra
Lassan nem is tudom mit csináljak Annyira beleéltem magam a Kalóztanyába és az Ovelixbe Most már tényleg csak a tapasztalat hozza meg a várt eredményt. Na mindegy. majd végigeszem a vendéglőket és mesélek De a kamerát úgy látom Ízisz is jó dolognak tartja
Szia sancho.dl !
Nem akarok megcáfolni senkit Ovelix ügyben,mert mi tavaly voltunk,akkor nagyon finom volt a kaja,itt a fórumon is sokak favoritja volt.Én is innen vettem az infót,úgy kerestük meg.
Nagyon csodálkozom,hogy ennyit változott volna tavaly óta.Mindenesetre próbáljátok ki,különben is ízlések és pofonok......
Egyébként Sartiban a buszmegállóban /amit a trafik mellett találsz / is meg tudod nézni ,legalábbis az elmúlt években ki volt téve a menetrend.
Mi most megyünk 6.alkalommal Sartiba,és mi is úgy tervezzük,hogy ezzel a menetrendszerinti bussszal megyünk egy két helyre.
#1396832010-06-16 21:50:29 Válasz a #139676. hsz-ra
helena!
Ezért is írtam, hogy lassan nem tudom mit tegyek, mert egyelőre én is innen szerzem az infókat és mindig változnak a vélemények Erre írtam, hogy majd megtapasztalom
Szerintem simán jó az ovelix én sokat kajáltam ott.De rossz vagy sem a kalóztanyás 2 személyes koktélokat is ki fogjuk próbálni ha más nem kérek mellé még egy deci vodkát.
Lehet több napra is robeszt bérelni,
Mert olvastam,hogy reggel 9-től este 10-ig lehet elhozni .Akkor most hogy van?
#1396932010-06-16 22:17:48 Válasz a #139691. hsz-ra
Fate!
Ha megegyezel Sassos-sal- már ha tőle bérled - egész hétre is lehet bérelni,akkor még kedvezményt is ad. Mi a 80 ccm-es motort egy hétre béreltük,és a napi 15 euró helyett ideadta napi 10 euróért,egész héten nálunk volt,este,éjjel ott állt az apartman előtt.
Ez azért is jó volt,hogy nem kellett reggel megvárni a 9 órát,ha kirándulni mentünk,már akár reggel 8-kor lehetett indulni.
Ha mégsem mentünk,akkor nem a parton voltunk,elmehettünk távoli,gyönyörű kis öblöket felfedezni . De az ritkán fordult elő.
Azt hiszem ezzel a tapasztalással vagyunk így egy páran
A robogóra majd ki leszek váncsi, mert mi csak három vagy négy napra szeretnénk bérelni, lévén, azért a parton is szeretnénk majd lenni
De addig is majd kapjuk az infókat és a többit már mi éljük át...
szerintem sem változott az Ovelix semmit. mi 5-6 éve voltunk Sartin ezelőtt és akkor több helyen kipróbáltuk, de ez jött be a legjobban. most nem is mentünk máshová. szerintem nagyon tuti a gyros, de a rablótál is finom volt! mi csak náluk ettünk idén gyrost!
viszont a kalóztanya nekünk is csalódás volt. a honlap alapján sokkal másképp képzeltem el. ahogy előttem is írták, egy udvar kerti szettekkel,tv, 2 sz.gép és a koktélokat nem bárpultban készítik, hanem hátul a WC mellett egy kis helyiségben