#1332952010-05-06 13:46:57 Válasz a #133286. hsz-ra
Szia Erinet !
Végre egy pozitív, boldog ember ! /az eső ellenére, én is az vagyok.
Nei-poriban 6-8 euroba kerül a parton egy napernyő két napozó ággyal. Szerintem ha kocsival utaztok, és van jó napernyőd viheted, de ott bárhol tudsz vásárolni 8-10 euroért. Még akkor is megéri, ha egy-két hétig használod. Általában csak kavicsos, köves parton szoktunk bérelni napágyat. Itt viszont nagyon jó homokos part van.
ti mit tanácsoltok, vigyünk itthonról napernyőt Nei Poriba, vagy vegyünk ott ,esetleg béreljünk?
Mennyibe kerül használni a tavernák előtti napozóágyakat? napernyőket?
Olyan jó itt az szakadó esőben, beborul ég alatt azon gondolkozni, vajon vigyünk e napernyőt vagy sem...boldog vagyok, hogy ma ez a legnagyobb problémám!
szép napot mindenkinek, Erinet
szia
Mi 3 évvel ezelött vettünk N Poriban 2 napernyöt és 2 gyékényt, majd minden évben állandoan hoztuk haza és vittük ki magunkkal vissza a buszon, most kocsival megyünk és ugyanazokat visszük magunkkal,nem mentek tönkre még mindig,söt a 3 euros buvárszemüveg is birja még.
Köszönöm a gyors válaszotokat.
Lehet, hogy jobban járunk az itthon vett 1000-1500Ft-os napernyőkkel, és nem foglal nagy helyet a kocsiban sem. Balatonra, meg strandolni félsátorral (napsátor) jártunk, de szerintem a homokban macerásabb azt használni mint beszúrni a napernyőt.
Komolyan jó volt ma dilemmázni ezen a fehőszakadásban, a feketére borult ég alatt, hogy most vigyünk, vegyünk, béreljünk, végig gondolva az összes helehőséget.
Nem voltam még Görögországban soha, nem láttam még a tengert soha, de megmelengeti a szívemet ha rá gondolok.
#1333412010-05-06 19:36:56 Válasz a #133316. hsz-ra
Robi!
Mi 2003-ban vettük Görögországban a gyékényeket, azóta minden évben azokat használjuk és idén is azokat fogjuk vinni! Ezek vastagabb anyagból vannak, mint amilyeneket mostanában lehet kapni. Egyszer kellett beszegni a széleit, de egyébként nagyon jól bírják a strapát.
Köszönöm a gyors válaszotokat.
Lehet, hogy jobban járunk az itthon vett 1000-1500Ft-os napernyőkkel, és nem foglal nagy helyet a kocsiban sem. Balatonra, meg strandolni félsátorral (napsátor) jártunk, de szerintem a homokban macerásabb azt használni mint beszúrni a napernyőt.
Komolyan jó volt ma dilemmázni ezen a fehőszakadásban, a feketére borult ég alatt, hogy most vigyünk, vegyünk, béreljünk, végig gondolva az összes helehőséget.
Nem voltam még Görögországban soha, nem láttam még a tengert soha, de megmelengeti a szívemet ha rá gondolok.
82 nap és Nei Pori!
Szép estét mindenkinek!
mi most megyünk negyedszer,megfertözött minket a tenger,képtelenek vagyunk itthon maradni most már,csak a politikai helyzet állithat meg minket
Kedves Erinet!
Pontosan mikor indultok?Mi július23.
szia! válaszoltam tegnap ,csak nem idéztem be a hozzászólásodat, bocsi!
júli 27 -én indulunk és 14 éjszakát alszunk kint, aug 11-én jövünk haza..
és ti?