Van Metró valóban. Kerkyra városból kifele Lefkimi irányába a t elágazás előtt bal kézre...
Van bizony! Meg is álltunk előtte, hogy majd jó olcsón bevásárlunk. Aztán gyanús lett, hogy marha nagy kocsikkal jól megrakva jönnek ki a vevők. Bementünk...Aszontaja görög: It's only for proffessional. Úgyhogy úgy néz ki viszonteladóknak van fenntartva. De azt is el tudom képzelni, hogy csak turistákat nem akarnak beengedni, ki tudja...
Üdv
CF
felteszem itt is a kérdést,hátha segítőkészebb a fórumközönség mint a másik fórumon
tehát :Szerintetek mennyi esélye van pénzt felvenni sima maestro(nem dombornyomott) kártyáról Korfun?Sajna jelenleg nem rendelkezünk "hivatalos" külföldön elfogadott dombornyomott kártyával:-(
Üzemelő Lidl-t hol lehet a szigeten találni? Mi elmentünk kettő mellett, de csak a táblája volt kint, meg egy belakatolt üres bolt.
A nagy super marketek meg drágábbnak bizonyultak, mint a kisebb boltok (alapvető élelmiszerekre gondolok).
Olcsón mi úgy vásároltunk, hogy Korfu városból kivezető bármelyik, turisták által ritkán járt úton, véletlenszerűen megálltunk egy kis boltnál, ami alig volt kitáblázva (sok ilyen van) és 10-20%-kal olcsóbban kaptunk meg mindent.
Nekem sima Visa kártyám van az asszonynak Maestro, mindkettővel vásároltunk is és pénzt is vettünk fel Sidariban, tehát nem szükséges a dombor-nyomott...
#1944052012-08-23 10:06:39 Válasz a #194388. hsz-ra
3 üzemelő Lidliről tudok a szigeten... a repülőtértől kb 500 méterre, egy Lefkimi előtt jobbra, és egy Kerkyrából kivezető úton Paleó fele bal kézre. Ezek mind nyitva vannak....
Autókölcsönző ügyben ezt találtam,nagyon jók az árai,esetleg aki profibb angolból mint én(szóval szinte bárki ) meglesné a honlapot?Valami apró betűs rész elrejtve?Tartalmaz minden fontos dolgot a kiajánlott ár?