#1338492010-05-10 19:40:15 Válasz a #133746. hsz-ra
Köszönöm elraktározom a számod, de már most is vannak jelentkezők a kérdésemre.
Köüszönjük Jamasznak az időjárás jelentést, én is minden nap megnézem az előrejelzésekek, vízhőmérsékleteket.
Mennyire kezd benépesülni a part? Mennyire mentek fel az árak?
Esetleg egy- kettőt ha leírnátok.
#1340742010-05-12 09:38:41 Válasz a #133763. hsz-ra
Kedves Ildikó!
Megérkeztem Nei Poriba. Gyönyörű az idő, 28 fok körül van a hőmérséklet! Turisták még kevesen vannak, pedig pihenésre, feltöltődésre most ideális hely ez a falu. Tegnap néhányan már fürödtek a tengerben is. Az éttermek közül még csak pár van nyitva, de mindenhol készülődnek már, várják a vendégeket.
Szia Erinet!
Mi július 24.-én érünk Nei Poriba a bettys apartmanban szállunk meg biztos találkozunk.Ti ismerőssel intéztettétek a szállást?Gondolkodunk hogy még két nap kellene,lehet e ugyan valahol még plussz alkudni két napot ahol mi leszünk ott heti turnusok vannak.
Egyébként mi nagy családdal megyünk:Mi a négy éves kisfiunkkal,anyós,após,sógor sógornőm három gyerkőccel.A párom és én 32 évesek vagyunk.Írsz valamit magatokról?
Most látom hogy ti Jamaszéknál fogtok aludni esetleg ők adnak ki apartmant még pár napra és ha igen mennyiért?Ők ott laknak Nei-be?Ja bocsi ez neked szól kedves Erinet!Egyébként én is Erika vagyok.
Most látom hogy ti Jamaszéknál fogtok aludni esetleg ők adnak ki apartmant még pár napra és ha igen mennyiért?Ők ott laknak Nei-be?Ja bocsi ez neked szól kedves Erinet!Egyébként én is Erika vagyok.
Szia!
igen, Jamaszéknál fogunk lakni, (ők ott laknak (Nei Poriban) de ha irsz neki, ő meg tudja mondani az árakat, és az időpontokat, esetleg van e még szabad szobájuk.
Én 29 éves vagyok, a párom 32, előnászút lesz, esküvő szept 25-én de utánna nem mehetek szabadságra, mert tanár vagyok, és szorgalmi időben nem lehet, igy megcseréltük a sorrendet, előbb nászút utánna esküvő.
Az esküvőt azért tettük szeptemberre hogy ne legyen olyan nagyon vad melegben.
Mi társasággal megyünk, az egyik tanítványom szülei révén kerültünk Jamaszékhoz. Ők már évek óta oda járnak, és beszélgettünk, a nyaralásról, szóbakerült és igy mi is megyünk. Úgy tudom az egész házban mi leszünk csak, ők, az ő rokonaik ismerőseik, meg mi..
irj, ha van még kérdésed,
további szép napot,
Erin
Szia!
Először is gratulálok a közelgő esküvőtökhöz!
Köszönöm a gyors válaszodat.az apartmanunk a Bessy apartman/elírtam az előbb/és csak egy villámötlet volt a részemről hogy jó lenne még két-három nap de megkérdezem a kapcsolatotoktól hátha...Egyébként nem is kérdeztem honnan indultok.Mi ózdiak vagyunk,illetve barcikaiak.Hosszú lesz az út de megéri!
Kedves Jamasz!
Itt a fórumon láttam hogy te Nei Poriban laksz,és szeretném megkérdezni hogy van e lehetőség nálad nyaralás-hosszabbítás céljából 2-3nap szállásra július 31,augusztus1,esetleg még másodika is.6 felnőtt,14,7,4ésmásfél éves gyermekek.Illetve mennyibe kerülne?Előre is köszi a választ.
Kedves Jamasz!
Itt a fórumon láttam hogy te Nei Poriban laksz,és szeretném megkérdezni hogy van e lehetőség nálad nyaralás-hosszabbítás céljából 2-3nap szállásra július 31,augusztus1,esetleg még másodika is.6 felnőtt,14,7,4ésmásfél éves gyermekek.Illetve mennyibe kerülne?Előre is köszi a választ.
Kedves Jamasz!