Szia!
Először is gratulálok a közelgő esküvőtökhöz!
Köszönöm a gyors válaszodat.az apartmanunk a Bessy apartman/elírtam az előbb/és csak egy villámötlet volt a részemről hogy jó lenne még két-három nap de megkérdezem a kapcsolatotoktól hátha...Egyébként nem is kérdeztem honnan indultok.Mi ózdiak vagyunk,illetve barcikaiak.Hosszú lesz az út de megéri!
Szia!
Köszönöm a gyors válaszodat.az apartmanunk a Bessy apartman/elírtam az előbb/és csak egy villámötlet volt a részemről hogy jó lenne még két-három nap de megkérdezem a kapcsolatotoktól hátha...Egyébként nem is kérdeztem honnan indultok.Mi ózdiak vagyunk,illetve barcikaiak.Hosszú lesz az út de megéri!
Szia!
Köszönöm szépen!
A barátaink Salgótarjánból indulnak, mi Balassagyarmatról!
Nem tudom ,hogy kapsz e még Jamaszéknál szállást, mert mi aug 11 ig ott leszünk.
De hátha van még valahol helyük!
Próba szerencse!
Kedves Jamasz!
Még annyit szeretnék kérdezni hogy esetleg ismered e a Bessy apartmant és ha igen mi a véleményed?Na és a templomtól messze van?Mi 2003-ban a Zefiros-ban voltunk az nagyon jó volt.Bár a harangozás kicsit erős volt reggel!Persze ez nem zavarja a nyaralásunkat.Valamit írsz még?Köszi,szia.
Szia Erinet!
A napernyő kérdés ennyire fontos?Mi is ma beszéltük hogy talán itthon vennénk meg,kint ennyire drága?Mégis mennyi euró?
Szia!
Lehet kint is venni, bizonyára, de ahogy olvasgattam sokan viszik ki magukkal a kint megvettet évről évre, a barátaink is viszik, a 899-es ár alá szerintem kint sem mennek, a kocsiban meg elfér..
Nekünk is megvan még a Nei poriban vett napernyő bár már ki van szakadva,ugyanis évről évre az erkélyen jó szolgálatot tett.Gyönyörű szép,kagylós halacskás igazi tengerparti.Arra gondolok,hogy talán most is lenne valami szép,azért az csak onnan lenne.De horibilis összeget nem adnék én sem érte.Még nem tudom...
Nekünk is megvan még a Nei poriban vett napernyő bár már ki van szakadva,ugyanis évről évre az erkélyen jó szolgálatot tett.Gyönyörű szép,kagylós halacskás igazi tengerparti.Arra gondolok,hogy talán most is lenne valami szép,azért az csak onnan lenne.De horibilis összeget nem adnék én sem érte.Még nem tudom...
huh, az szép lehet, halacskás, kagylós, az nekem is tetszene, azt hittem csak ugyan olyanok vannak mint itt,
nem emlékszel mennyibe került kint? lehet hogy én is vennék akkor olyat és évről évre azt hurcolnánk..
páromat meggyőzném, spórolnánk máson..
fürdőlepedőt tuti szeretnék vmi szép görögöset, hogy legyen emlékbe is.