Par napja vagyunk itt skala potamiaban egeszen eros szel fuj hatalmas hullamok ,tiszta paradise beach. A koraliban ettunk korrekt arak pontos gyors kiszolgalas. Egy gond van: Nem tud valaki egy viszonylag kozeli a mai napokban is hullam mentes es homokos partszakaszt? potos felé jartunk ma, de mindenhol egesz nagy hullamok voltak ahol megalltunk. Pick gyeerekunk is van es neki nem tetszik a nagyon hullamos furdes. Elore'is koszonom a segitseget!
#2341702015-08-09 08:35:29 Válasz a #234165. hozzászólásra
Ha mindenhol ilyen hullámok vannak, esetleg nézzétek meg a sziget másik oldalát, Skala Rachoninál, vagy utána, van arra is több strand, amik nagyon jók, hátha ott nyugodtabb most a tenger. Jobb ötletem nincs.
Dtina! Lassan kezdhetünk csomagolni. Na ez az amit nagyon nem szeretek. Egy egész napig el tudom húzni a pakolást. A határátlépés miatt kicsit ideges vagyok. Nem tudom most hétvégén mi volt Röszkén (jó lenne tudni). Próbálok infókat gyűjteni. Lehet, hogy Tompa lesz a vége.
Szia Judit! Én már elkezdtem a pakolást, mert ha most nem kezdem el, akkor valami itthon marad - főként, mert minden fejben tartása az én dolgom. Meg nem szeretem az utolsó pillanatra hagyni.
Igen, mi is törjük még mindig a fejünket, hogy hol is lenne érdemes átlépni a határt. Még mindig nem döntött a párom. Abban reménykedünk, mivel hét közben este indulunk, ezért talán gyorsabb lesz az átkelés. Talán.
most nem olyan eszközről vagyok, amiről tudnám a térképet linkelni, de a google maps is ismeri ezt. szóval üsd be oda a nevét, és mindjárt látni fogod a pontos helyét.
#2342232015-08-10 13:40:33 Válasz a #234212. hozzászólásra
Vagyis szájbarágósan (nekem mindig ez kell, hiába a térkép... )
Nem Skala Potamia felé kell indulni Limenasból, hanem az ellenkező irányba, és ott az első strandok valamelyike lesz, ki van irva - legalábbis nekem rémlik, bár annyira azon a részen nem fürödtünk - meg fogjátok találni.
Ismet van wifi! Koszonom a tippeket Messinia. es Zsuzsa a hullamzas megoldodott,masnapra elallt a szel. Idokozben voltunk az Alkyoni etteremben a skala potamiaban talalhato a parti setannyal parhuzamos belso utcan talalhato a centrumhoz tavol! Egy asterix es egy obelixes tablaval reklamozzak magukat A kaja íze jo volt, de 1 krumplit nem akart kihozni a pincer 3 szor szamolta at, a szamlan szerepelt plusszban 1 viz es a borravalon feluli visszajarot nem adta vissza! A sokak altal latogatott koraliban viyzont ismet remekeltek gyros , sertes szuvlaki, de legjobb volt: a ,,seven hour lamb'' 7 oras barany!! Illetve a toltott tintahal paradicsommal es fetaval Isteni!! Arban is es kiszolgalasban is!